Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Θέλτα για φίλημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Θέλτα για φίλημα

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Μεγάλο διπλό στο Μπιλμπάο, 2-0 την Αθλέτικ με τα δύο τέρματα που έκριναν το ματς να σημειώνονται στην επανάληψη

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τεράστια νίκη για την Θέλτα! Οι Γαλικιανοί επικράτησαν 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Βάσκους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα. Γύρισαν ωραία την μπάλα και έψαξαν να βρουν κενά στην άμυνα της Θέλτα. Έκαναν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει πριν την ανάπαυλα, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις φάσεις, που έκαναν.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν ωραία τους χώρους στα μετόπισθεν και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να τους απειλήσουν. Ενώ, εκείνοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αλλη Θέλτα στο β’ μέρος

Στο β’ μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην. Η Θέλτα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και άρχισε να παίζει πιο επιθετικά. Έκανε ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 61’ ο Μάγιο έκανε το 0-1. Η Μπιλμπάο προσπάθησε να αντιδράσει αλλά έπεσε στο τείχος των φιλοξενούμενων. Η Θέλτα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 78’ με τον Ιάγκο Άσπας. Κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα έως το τέλος και πήρε την πρώτη της νίκη στο «Σαν Μαμές» μετά από 13 χρόνια (2007). Μάλιστα, οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στους 13 βαθμούς με τους Γαλικιανούς να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Δείτε ακόμη:

Η Ομόνοια 2-1, διέλυσε τα όνειρα του ΠΑΟΚ και τον απέκλεισε
Πέρασαν 17 ομάδες και μένουν πρωτιές και 7 εισιτήρια για το φινάλε
Χαστούκι στην αγωνιστική αξιοπρέπεια της ΑΕΚ, 2-4 στο ΟΑΚΑ η Μπράγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις