Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Για λύπηση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Για λύπηση

ΑΕΚ - Γιουρόπα Λιγκ: Τραγική εμφάνιση και διασυρμός 2-4 από την Μπράγκα, άδοξο αντίο από την Ευρώπη για την ουραγό του ομίλου “Ενωση”

ΑΕΚΓιουρόπα Λιγκ: Νέο ευρωπαϊκό κάζο για την ΑΕΚ! Η «Ένωση» ηττήθηκε με 2-4 από την Μπράγκα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν φορτσάτοι και να παίρνουν διαφορά δύο τερμάτων πριν ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο. Στο 8’ο Τορμένα έκανε το 0-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Εσγκάιο έγραψε το 0-2.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 18’, όταν ο Ολιβέιρα αστόχησε σε κενή εστία. Οι γηπεδούχοι έκαναν μερικές ακόμα φάσεις και βρήκαν το γκολ. Στο 31’ ο Πορτογάλος φορ πήρε το αίμα του πίσω, κάνοντας το 1-2. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν και ευκαιρίες για την ισοφάριση, όμως δεν τις αξιοποίησαν. Μάλιστα, εκείνη ήταν αυτή που δέχτηκε το γκολ. Στο 45’ ο Όρτα έκανε το 1-3.

ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Καρέρα έκανε αρκετές αλλαγές και προσπάθησε να ανατρέψει το παιχνίδι. Η ομάδα του προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν τα κατάφερνε ιδιαίτερα. Οι Πορτογάλοι έκλεισαν σωστά τους χώρους και κατάφεραν να διευρύνουν κι’ άλλο την διαφορά τους. Στο 82’ ο Γκαλένο έκανε το 1-4. Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε να κάνει, ήταν να μειώσει στο 89’ με το γκολ του Βασιλαντωνόπουλο. Έτσι, η «Ένωση» υπέστη ακόμα μία βαριά ήττα και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης και έπεσε στην τελευταία θέση του ομίλου.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Τορμένα 8’, Εσγκάιο 10’, Ολιβέιρα 31’, Όρτα 45’, Γκαλένο 82’, Βασιλαντωνόπουλος 89’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκεόργκι Καμπάκοφ (Βουλγαρία), Βοηθοί: Μαρτίν Μαργκαρίτοφ (Βουλγαρία), Ντίγιαν Βάλφοφ (Βουλγαρία)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (Βασιλαντωνόπουλος 46’), Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (Γκαρσία 74’), Λιβάγια, Aλμπάνης (Τάνκοβιτς 60’), Ολιβέιρα (Ανσαριφάρντ 60’).

Μπράγκα (Κ. Καρβαλιάλ): Ματέους, Εσγκάιο, Βιάνα (Κάρμο 46’), Τορμένα, Κάστρο (Νοβάις 78’), Αλ Μουσράτι (Α. Όρτα 57’), Μεντέιρος (Φρανσέρτζιο 57’), Παουλίνιο (Γκιγιέρμε 71’), Ρ. Όρτα, Γκαλένο.

Δείτε ακόμη:

Ο Γκαρσία για Ομόνοια και …τελικούς πρόκρισης
Προτεραιότητα σε πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό
Πρώτη η Τσέλσι, πέρασε η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα η Κράσνονταρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις