Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Τον αποκεφάλισε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Τον αποκεφάλισε!

ΠΑΟΚ - Γιουρόπα Λιγκ: Η Ομόνοια έπνιξε στη Μεσόγειο τις φιλοδοξίες πρόκρισης του δικεφάλου του βορρά, τον κέρδισε 2-1 στο “ΓΣΠ”

ΠΑΟΚΓιουρόπα Λιγκ: Τέλος στο όνειρο για τον ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» ηττήθηκε 2-1 από την Ομόνοια στο «ΓΣΠ» και πλέον δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης από τον όμιλο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με πατημένο το γκάζι και να καταφέρνουν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 9’ ο Κακουλής έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ παρά το αρχικό σοκ προσπάθησε να αντιδράσει. Γύρισε ωραία την μπάλα και πίεσε την Ομόνοια. Έκανε αρκετές φάσεις και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.  Στο 39’ έπειτα από ωραία ανάπτυξη ο Τζόλης έκανε το 1-1. Ενώ, πέντε λεπτά νωρίτερα είχε και δοκάρι με τον Κρέσπο. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά δυνατά και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ με τους Σενέ και Τζιωνή. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο και κυνήγησε το γκολ. Έκλεισε την Ομόνοια στα καρέ της και έψαξε να βρει κενά στην άμυνα της. Έκανε αρκετές φάσεις και θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το νικητήριο γκολ. Στο 84’ ο Γκόμεθ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έκανε το 2-1. Έτσι, σε συνδυασμό με τη νίκη της Αϊντχόφεν ο ΠΑΟΚ μένει εκτός συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Κακουλής 9’, Τζόλης 39’, Γκόμεθ 84’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κρεγκ Πόουσον (Αγγλία), Βοηθοί:  Λι Μπετς (Αγγλία), Ίαν Χάσιν (Αγγλία)

Ομόνοια (Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κούσουλος (Ζ. Γκόμεθ 59’), Χούμποκαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο (Λέζιακς 59’), Λοΐζου (Ασαντέ 85’), Κακουλής (Σεχού 21’), Τζιωνής, Β. Γκόμεθ, Σένε (Ντουρίς 59’).

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ουαγκέ (Γιαννούλης 46’), Κρέσπο, Βαρέλα, Τσιγγάρας (Μπίσεσβαρ 79’), Σβαμπ (Μούργκ 46’), Ελ Καντουρί, Τζόλης, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.

Δείτε ακόμη:

Ο Γκαρσία για Ομόνοια και …τελικούς πρόκρισης
Προτεραιότητα σε πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό
Πρώτη η Τσέλσι, πέρασε η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα η Κράσνονταρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις