Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Τρία “κλειδώματα”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Τρία “κλειδώματα”

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Πρωτιά η εντυπωσιακή Τσέλσι, προκρίθηκε η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα η Κράσνονταρ - “Σκοτωμός” στον 8ο όμιλο

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Άλωσε το “Όλντ Τράφορντ” η Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Παριζιάνοι νίκησαν 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με πατημένο το γκάζι και κατάφεραν αμέσως να πάρουν το προβάδισμα. Στο 6’ ο Νεϊμάρ έκανε το 0-1. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Οι “κόκκινοι διάβολοι” κατάφεραν να αντιδράσουν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 32’ ο Ράσφορντ έκανε το 1-1. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι’ άλλα γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Η Παρί κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 69’ ο Μαρκίνιος έκανε το 1-2. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα η Γιουνάιτεντ έμεινε με 10 παίχτες χάρη την αποβολή του Φρεντ. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ. Στο 91’ ο Νεϊμάρ με δεύτερο γκολ έγραψε το τελικό 1-3. Πλέον, η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, αφού μαζί με την Λειψία οι δύο ομάδες ισοβαθμούν.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Ισοπαλία στο “Βεστφάλεν”

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο “Βεστφάλεν”. Η Ντόρτμουντ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Λάτσιο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να παίρνουν τον έλεγχο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και οι δύο. Η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα σε κομβικό σημείο. Στο 44’ ο Γκερέρο έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Έγιναν αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Η Λάτσιο μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 67’ ο Ιμόμπιλε με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-1.  Μετά το γκολ έγιναν αρκετές ευκαιρίες, όμως το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει. Έτσι, η Ντόρτμουντ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ενώ, η Λάτσιο θα παίξει για «δύο αποτελέσματα» στην Ρώμη κόντρα στην Μπρίζ.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Σεβίλλη εκτός έδρας (Ζιρού 8’,54’, 74’, 83’ πεν.). Η Φερεντσβάρος ηττήθηκε 0-3 από την Μπαρτσελόνα (Γκριζμάν 14’, Μπρέιθγουεϊτ 20’, Ντεμπελέ 28’ πεν.). Η Γιούβε επικράτησε 3-0 της Ντιναμό Κιέβου (Κιέζα 21’, Ρονάλντο 57’, Μοράτα 66’). Η Μπασάκσεχιρ ηττήθηκε 3-4 από την Λειψία (Καχβετσί 45+3’, 72’, 85’ – Πούλσεν 26’, Μουκιέλε 43’, Όλμο 66’, Σόρλοθ 92’). Η Κράσνοταρ επικράτησε 1-0 της Ρεν (Μπέργκ 71’). Ενώ, η Κλαμπ Μπριζ νίκησε 3-0 την Ζενίτ (Ντε Κετελάερε 33’, Βανάκεν 58’ πεν., Λανγκ 73’).

Δείτε ακόμη:

Γκροζάν: Είδα τον θάνατο να έρχεται!
Ένα τελευταίο τουρνουά για τους γερόλυκους
Την Τετάρτη 9/12 η εκδίκαση στην ουσία η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις