Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σε ναρκοπέδιο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σε ναρκοπέδιο!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Με απουσίες ξανά η Ρεάλ, δοκιμάζεται στην έδρα της Σεβίλλης - Ευκολότερο έργο η Μπαρτσελόνα, εκτός με Κάντιθ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ματσάρα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν»! Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν 1-0 της Ουέσκα εκτός έδρας. Δεν έκαναν καλή εμφάνιση, ωστόσο πήραν αυτό που ήθελαν. Την Τετάρτη βίωσαν την συντριβή με 0-4 από την Τσέλσι. Αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές και δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τους «μπλε». Απόψε, θα προσπαθήσουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση απέναντι στους Μαδριλένους και να πάρουν τη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Εσκουδέρο, Ακούνια και Βάτσλικ.

Από την άλλη, η Ρεάλ ηττήθηκε 1-2 από την Αλαβές. Έκανε πολύ κακή και ήρθε ακόμα ένα στραβοπάτημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έκανε καλύτερη εμφάνιση, αφού ηττήθηκε ξανά από την Σαχτάρ (2-0). Η εικόνα της ήταν κακή και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ακόμα. Απόψε, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Το απουσιολόγιο είναι γεμάτο, αφού απουσιάζουν οι Ράμος, Βαλβέρδε, Αζάρ, Καρβαχάλ και Μαριάνο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Κουρτουά.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με Κάντιθ εκτός για το σερί η Μπάρτσα

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο «Ραμόν ντε Καράνθα». Η Κάντιθ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Οι νεοφώτιστοι έρχονται από την ισοπαλία στο 1-1 απέναντι στην Έλτσε. Παρά το γεγονός ότι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω από ένα ημίχρονο, δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Έχουν αρκετές απουσίες σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπολογίζονται οι Κάλα, Μαρί, Λοσάνο και Σάλβι.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-0 της Οσασούνα εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Ίδια εικόνα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πέρασε εύκολα από την Ουγγαρία κόντρα στην Φερεντσβάρος (0-3). Έχει χτίσει ένα νικηφόρο σερί και απόψε θα επιδιώξει να το διευρύνει. Δεν υπολογίζονται οι Πικέ, Φατί και Σέρτζι Ρομπέρτο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρεται με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ και η Λεβάντε αντιμετωπίζει την Χετάφε.

Δείτε ακόμη:

Σπουδαία εμφάνιση και διπλό στο Μπιλμπάο 2-0 η Θέλτα
Το γύρισε με παίκτη παραπάνω η Χέρτα, 3-1 την Ουνιόν
Τη Δευτέρα η ξεκινάει η μουντιαλική περιπέτεια για την εθνική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις