Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ντέρμπι στο Βερολίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ντέρμπι στο Βερολίνο

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Χέρτα φιλοξενεί την Ουνιόν στη μεγάλη μάχη της γερμανικής πρωτεύουσας για τη 10η αγωνιστική

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με ντέρμπι Βερολίνου ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Η Χέρτα Βερολίνου υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου. Η «γηραιά κυρία»  έρχεται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Παραχώρησε την μπάλα στους αντιπάλους της και αμύνθηκε υποδειγματικά. Ευκαιρίες δεν έκανε και οι αντεπιθέσεις της δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Χρειάζεται βελτίωση κυρίως στο επιθετικό της κομμάτι.

Η αμυντική λειτουργία της Χέρτα είναι πολύ καλή και όταν παίζει κόντρα στην μπάλα, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα  κόντρα στην συμπολίτισσα. Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμοι οι Κόρντομπα και Ασκασιμπάρ, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Αλντέρτε.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Η Ουνιόν

Από την άλλη, η Ουνιόν έρχεται από την ισοπαλία στο 3-3 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πριν την συμπλήρωση 6 λεπτών προηγήθηκε με δύο γκολ. Δεν συνέχισε στο ίδιο τέμπο και ισοφαρίστηκε πριν την ανάπαυλα. Στο β’ μέρος, έπεσε η απόδοση της και κλείστηκε πίσω, έτσι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Όμως, απάντησε άμεσα. Έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και μετράει ένα αήττητο σερί 8 αγώνων (η καλύτερη επίδοση της σύντομης ιστορίας της στην Μπουντεσλίγκα). Απόψε, θα επιδιώξει να κάνει μία καλή εμφάνιση κόντρα στην Χέρτα. Δεν υπολογίζονται οι Πογιανπάλο, Γκέντνερ, Σλότερμπεκ και Ούτζα.

Δείτε ακόμη:

Η Ομόνοια 2-1, διέλυσε τα όνειρα του ΠΑΟΚ και τον απέκλεισε
Πέρασαν 17 ομάδες και μένουν πρωτιές και 7 εισιτήρια για το φινάλε
Χαστούκι στην αγωνιστική αξιοπρέπεια της ΑΕΚ, 2-4 στο ΟΑΚΑ η Μπράγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις