Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αθλητισμός – Αυγενάκης: Σκέψη για Μεσογειακούς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητισμός – Αυγενάκης: Σκέψη για Μεσογειακούς

Αθλητισμός - Αυγενάκης: Πρόθεση για διεκδίκηση των Αγώνων του ’23 και των Παράκτιων του ’25 ή ’27 εξέφρασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού

ΑθλητισμόςΑυγενάκης: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στα πλαίσια της παρουσίασης του απολογισμού των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας έκανε γνωστή την πρόθεση της Πολιτείας να διεξάγει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2030 και του Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2025 ή 2027 στην Κρήτη. Παράλληλα, ανέφερε πως η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) είναι ενήμερη σχετικά με την πρόθεση της Ελλάδας. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ, Αμάρ Ανταντί, ήταν ικανοποιημένος από την εξέλιξη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στον τρόπο «διάσωσης» της διοργάνωσης στην Πάτρα, αφού η διοργάνωση θα ματαιωνόταν. Κάτι που θα έφερνε τον «διασυρμό» της χώρας μας. Ακόμα, μίλησε για την εμπειρία που απέκτησε η χώρα μας από την διεξαγωγή των αγώνων της Πάτρας. Ενώ, ανέφερε πως αυτός ήταν και ο λόγος που η Πολιτεία πήρε την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Αθλητισμός – Αυγενάκης: Σύνταξη φακέλου

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε: «Όλα όσα μάθαμε, η τεχνογνωσία που αποκομίσαμε και η εμπειρία που αποκτήσαμε, σε συνδυασμό με την εξωστρέφεια που εφαρμόζουμε σε όλους τους τομείς. Αξιοποιώντας και τον υψηλό δείκτη ποιότητας αθλητικών υποδομών, που επιδιώκουμε να επιτύχουμε με την συνεχή καθημερινή προσπάθειά μας, αλλά και μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Αυτά είναι τα στοιχεία που οδήγησαν το Υφυπουργείο Αθλητισμού στην απόφαση για τη σύνταξη φακέλου υποψηφιότητας διεκδίκησης των δυο σπουδαίων διοργανώσεων».

Δείτε ακόμη:

Ο Γκαρσία για Ομόνοια και …τελικούς πρόκρισης
Προτεραιότητα σε πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό
Πρώτη η Τσέλσι, πέρασε η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα η Κράσνονταρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις