Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζέσικα Σίμπσον – δυσλεξία: Η ηθοποιός μιλά για τη «μάχη» που δίνει
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέσικα Σίμπσον – δυσλεξία: Η ηθοποιός μιλά για τη «μάχη» που δίνει

Τζέσικα Σίμπσον - δυσλεξία: Η 40χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι δυσλεκτική μέσα από μία «γενναία» δημοσίευση στο Instagram

Τζέσικα Σίμπσον – δυσλεξία: Για τη «μάχη» που δίνει με τη δυσλεξία μίλησε η Τζέσικα Σίμπσον. Η 40χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι δυσλεκτική μέσα από μία «γενναία» δημοσίευση στο Instagram. Στην ανάρτησή αναφέρεται στην επιτυχία της best seller αυτοβιογραφίας της, «Open Book», στην οποία αφηγείται την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως όταν ηχογράφησε το ακουστικό βιβλίο ήταν η πρώτη φορά που διάβασε φωναχτά κάτι χωρίς να διστάζει και ανέφερε πως «κατέκτησε τους φόβους της για τον ακροατή, την οικογένειά της και τον εαυτό της».

«Open Book, ευχαριστώ για τη θεραπεία. @applebooks, ευχαριστώ πολύ για την αναγνώριση και το σεβασμό που δείξατε στην ιστορία μου. Μετατρέποντας τους φόβους μου σε σοφία ήταν ένα εκφραστικό ταξίδι τουλάχιστον. Εκτιμώ τη δύναμη αυτής της επιδοκιμασίας με όλη μου την καρδιά», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το screenshot που δημοσίευσε στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Δείτε ακόμα:
«Σοκάρει» Ελληνίδα καλλονή – «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν τις επεμβάσεις»
Εικόνες ξεφτίλας: Ο Κεχαγιάς έβρισε τον Βαρουξή, απείλησε να σηκώσει χέρι (vid)
«Δεν έχει αλλάξει τίποτα με την Σπυροπούλου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις