Αθήνα

°C

Τετάρτη

23

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Παππά – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Υπήρξαν νεύρα, θυμός»
LIFESTYLE

Χριστίνα Παππά – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Υπήρξαν νεύρα, θυμός»

Χριστίνα Παππά - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή αλλά και τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χριστίνα Παππά – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Παππά, η οποία αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και στο Dancing on Ice, όπου την ίδια και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τις κοίταζαν περίεργα δύο συγκεκριμένες κοπέλες. «Τώρα με την καραντίνα κάνουμε delivery. Σε λίγο θα φωνάζουμε… εδώ το καλό το σούσι. Τώρα θα γίνω γιαγιά, παιδί θα κάνω; Δεν έχω σχέση, κανείς δεν μπορεί να με ανεχτεί. Όταν… μεγαλώσω πολύ θα κάνω ότι πει ο γιατρός μου. Θα κάνω ένα “τράβηγμα”.

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν υπήρχε ποτέ κάτι. Απλά υπήρξαν κάποια νεύρα, ένας θυμός εκείνη τη στιγμή και πάει, πέρασε. Βίωσα ανταγωνισμό και κυκλώματα στην καριέρα μου ως ηθοποιός. Δεν θα παρακαλέσω κανέναν για να κάνω τηλεόραση. Όποιος θέλει, εδώ είμαι, ας με πάρει τηλέφωνο. Στο Dancing on Ice πήγα για να διασκεδάσω. Δεν ήξερα ούτε το πόδι μου να βάλω στον πάγο. Υπήρχαν 2 συγκεκριμένες κοπέλες που εμένα και την Σταματίνα μας κοίταζαν περίεργα», είπε η Χριστίνα Παππά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις