Αθήνα

°C

Τετάρτη

23

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κεχαγιάς – Βαρουξής Big Brother: Άγριος καβγάς με βαριές κουβέντες
LIFESTYLE

Κεχαγιάς – Βαρουξής Big Brother: Άγριος καβγάς με βαριές κουβέντες

Κεχαγιάς - Βαρουξής Big Brother: Ειδικότερα, στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ακούστηκαν δια στόματος του παίχτη κουβέντες όπως «χαζός», «τρύπας» και «ηλίθιος».

Κεχαγιάς – Βαρουξής Big Brother: Χαμός για ακόμα μια φορά στο σπίτι του Big Brother. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές της νέας λεκτικής διαμάχης ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής. Μάλιστα ο πρώτος «ξέφυγε» και δεν δίστασε να προβεί σε άσχημους χαρακτηρισμούς προς τον συμπαίκτη του.Ο Κεχαγιάς «στόλισε» τον Βαρουξή με χαρακτηρισμούς όπως «χαζός», «τρύπας» και «ηλίθιος» και τον απείλησε ότι θα του «χώσει χαστούκι μες στα μούτρα». Μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχαν οι δυο τους στο σαλόνι του σπιτιού και μπροστά στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον Δημήτρη Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνίας προς την απαραίτητη επίπληξη.

«Δημήτρη, με την συμπεριφορά σου παραβίασες έναν πολύ βασικό κανόνα του Big Brother. Πολύ σύντομα θα σου ανακοινώσω την απόφαση μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μεγάλος Αδελφός στον εκρηκτικό διαγωνιζόμενο του Big Brother. «Δεν θα ξεφτιλιστώ εγώ για κανέναν εδώ μέσα», τόνισε με έμφαση, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Δημήτρη, νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας απευθύνθηκες σε συγκάτοικο σου χρησιμοποιώντας απαράδεκτη φρασεολογία. Μη αποδεκτή, παραβιάζοντας βασικούς κανόνες του Big Brother. Οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν δεν επιλύονται με τον τρόπο που επέλεξες. Συνεπώς τίθεσαι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, δεν μπορείς να διεκδικήσεις το βέτο και δεν μπορεί κανένας συγκάτοικος να σε σώσει χρησιμοποιώντας το βέτο» συμπλήρωσε ο Big Brother λίγα λεπτά αργότερα.

Big Brother | Τιμωρία Κεχαγιά από τον Β.Β.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις