Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Τρίποντο επιβίωσης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Τρίποντο επιβίωσης

ΠΑΟΚ - Γιουρόπα Λιγκ: Για διπλό που θα διατηρήσει την πρόκριση στα χέρια του αναζητά απόψε ο ΠΑΟΚ στο “ΓΣΠ” με την Ομόνοια (22:00, Cosmote)

ΠΑΟΚΓιουρόπα Λιγκ«Τελικός» για τον ΠΑΟΚ στην Κύπρο! Ο «δικέφαλος αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο «ΓΣΠ» (22:00, Cosmote Sport 2). Οι «ασπρόμαυροι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Λαμία. Παρά τις αρκετές αλλαγές στην αρχική διάταξη πήραν το τρίποντο και δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα. Στο Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκαν 3-2 από την Αϊντχόφεν, ωστόσο κρατάνε ακόμα την τύχη τους στα χέρια τους. Έκαναν ένα τρομερό ξεκίνημα και προηγήθηκαν με δύο γκολ. Στο δεύτερο έμειναν γρήγορα πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.

Απόψε, η νίκη είναι μονόδρομος για το Δικέφαλο του βορρά, ώστε να μείνει ζωντανός στο κόλπο της πρόκρισης. Μολαταύτα τα προβλήματα δεν λείπουν ενόψει ενός τόσο κρίσιμου αγώνα. Ειδικότερα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στην διάθεση του τους Αουγκούστο, Βιεϊρίνια και τον Περέιρα.

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Η Ομόνοια

Από την άλλη, η Ομόνοια έρχεται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Ερμή Αραδίππου. Έκανε μία κακή εμφάνιση και δεν μπορούσε να βρει λύσεις στο επιθετικό της κομμάτι. Στο Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκαν με 2-1 από την Γρανάδα. Το πάλεψε όσο μπορούσε, ωστόσο δεν κατάφερε να περιορίσει τους Ανδαλουσιανούς. Έχει αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης και διανύει μία κακή αγωνιστική περίοδο. Απόψε, ο Χένινγκ Μπεργκ θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Δεν υπολογίζει τους Μποτεάκ και Μαυρία.

Δείτε ακόμη:

Ο Γκαρσία για Ομόνοια και …τελικούς πρόκρισης
Προτεραιότητα σε πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό
Πρώτη η Τσέλσι, πέρασε η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα η Κράσνονταρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις