Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φόρμουλα 1 – Χάας: Επιστροφή Σουμάχερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Χάας: Επιστροφή Σουμάχερ

Φόρμουλα 1 - Χάας: Υπέγραψε για την αμερικανική ομάδα ο Μικ, γιος του θρυλικού “Σούμι” - Μπαίνει στο κόκπιτ στις 11 Δεκεμβρίου για δοκιμαστικά

Φόρμουλα 1Χάας: Ο Σουμάχερ επιστρέφει στην Φόρμουλα 1! Η Χάας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μικ Σουμάχερ, γιο του θρυλικού Μίκαελ. Ο 21χρονος Γερμανός οδηγός θα κάνει το ντεμπούτο την σεζόν 2021. Μάλιστα, υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την Αμερικάνικη ομάδα.

Μάλιστα, ο Μικ θα κάνει τα πρώτα του δοκιμαστικά με το μονοθέσιο της Χάας στις 11 Δεκεμβρίου στο Γκραν Πρι του Αμπου Ντάμπι. Ο 21χρονος έρχεται από μια καλή σεζόν στην Φόρμουλα 2, όπου εντυπωσίασε με την απόδοση του. Έτσι, η Χάας θα έχει μία ομάδα με “rookies” για τη νέα σεζόν, αφού πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε και τον Νικίτα Μαζέπιν. Έναν Ρώσο οδηγό που έρχεται και εκείνος από την Φόρμουλα 2.

Φόρμουλα 1 – Χάας: Θετικός ο Χάμιλτον, δεν τρέχει στο Μπαχρέιν

Την ίδια ώρα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα απουσιάσει από το δεύτερο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του, που θα λείψει από αγώνα. Τον Βρετανό οδηγό θα αντικαταστήσει ο οδηγός της Γουίλιαμς, Τζόρτζ Ράσελ. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και έτσι ο νεαρός οδηγός θα είναι συμπαίχτης του Βάλτερι Μπότας για τον αγώνα αυτής της εβδομάδας. Παράλληλα, το κενό του Ράσελ στην Γουίλιαμς θα καλύψει ο Τζακ Άιτκεν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στην Φόρμουλα 1 με την βρετανική ομάδα.

Δείτε ακόμη:

Γκροζάν: Είδα τον θάνατο να έρχεται!
Ένα τελευταίο τουρνουά για τους γερόλυκους
Την Τετάρτη 9/12 η εκδίκαση στην ουσία η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις