Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Νίκη και αν…
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Νίκη και αν…

ΑΕΚ - Γιουρόπα Λιγκ: Μόνο τρίποντο απόψε με την Μπράγκα (ΟΑΚΑ, 19:55, Cosmote) για να ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων και πρόκριση στο φινάλε η ΑΕΚ

ΑΕΚΓιουρόπα Λιγκ: Τελευταία ευκαιρία για την ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ (19:55, Cosmote Sport 3).  Η «Ένωση» έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση. Την προηγούμενη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε με 0-3 από την Ζόρια. Πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση και έκανε πολλά λάθη. Ενώ, κακές επιλογές έκανε και ο Μάσιμο Καρέρα.

Η ήττα απο τη ζόρια ταρακούνησε την Ένωση, η οποία θέλει να δώσει απαντήσεις απόψε. Η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό παιχνίδι για να διατηρηθούν ζωντανές οι όποιες ελπίδες πρόκρισης. Ο Καρέρα δεν θα έχει στην διάθεση του τους Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Τσιγκρίνσκι και Λόπες.

ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Η Μπράγκα

Από την άλλη, η Μπράγκα επικράτησε 1-0 της Φαρένσε και συνέχισε το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα. Είχε τον έλεγχο του αγώνα και έκανε αρκετές φάσεις, όμως δυσκολεύτηκε αρκετά. Εν τέλει πήρε μια επαγγελματική νίκη. Στο Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ισόπαλη στο 3-3 απέναντι στην Λέστερ. Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Προηγήθηκε τρεις φορές, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα σε καμία από αυτές. Σε περίπτωση που κερδίσει απόψε, εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Μόουρα, Γκαϊτάν και Ρουί Φόντε.

Δείτε ακόμη:

Ο Γκαρσία για Ομόνοια και …τελικούς πρόκρισης
Προτεραιότητα σε πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό
Πρώτη η Τσέλσι, πέρασε η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα η Κράσνονταρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις