Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Θέση στους “16”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Θέση στους “16”

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Προκρίσεις στα νοκ άουτ σφραγίζουν απόψε στα τελευταία 8 ματς της 5ης αγωνιστικής των ομίλων

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Μεγάλη αναμέτρηση στο «Όλντ Τράφορντ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στην Σαουθάμπτον. Δέχτηκαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο μπόρεσαν να γυρίσουν το παιχνίδι με δύο γκολ του Καβάνι. Στο Τσάμπιονς Λίγκ επικράτησαν 4-1 της Μπασάκσεχιρ. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πήραν εύκολα τη νίκη. Απόψε, χρειάζονται την ισοπαλία για να πάρουν την πρόκριση. Δεν υπολογίζονται οι Ντε Χεα, Τέγιες και Τουανζέμπε.

Από την άλλη, η Παρί έρχεται από την ισοπαλία στο 2-2 απέναντι στην Μπορντό. Ακόμα ένα στραβοπάτημα για την ομάδα του Τούχελ. Υπάρχει πλέον πίεση για τον Γερμανό τεχνικό. Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε 1-0 της Λειψίας. Κακό παιχνίδι βρήκε γκολ με πέναλτι. Απόψε, είναι ένας τελικός για τους Παριζιάνους και χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν να κυνηγούν την πρόκριση. Δεν υπολογίζονται οι Ικάρντι, Ντράξλερ, Μπερνάτ και Σαράμπια.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Στο “Βεστφάλεν”

Δυνατή αναμέτρηση και στο «Βεστφάλεν». Η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Λάτσιο. Οι Βεστφαλοί έρχονται από την ήττα με 1-2 κόντρα στην Κολωνία. Είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, όμως δεν την αξιοποίησε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε εύκολα της Κλαμπ Μπριζ με 3-0. Απόψε, της αρκεί ένας βαθμός για να προκριθεί, ενώ με νίκη παραμένει πρώτη στον όμιλο. Δεν υπολογίζονται οι Τσαν, Μενιέ και Ρεϊνιέρ.

Από την άλλη, η Λάτσιο ηττήθηκε 1-3 από την Ουντινέζε. Έτσι, μπήκε τέλος στο αήττητο σερί της. Στο Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε 3-1 την Ζενίτ. Απόψε, χρειάζονται τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Δεν υπολογίζονται οι Μουρίκι και Προτό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Τσέλσι. Η Φερεντσβάρος υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Η Γιουβέντους κοντράρεται με την Ντιναμό Κιέβου. Η Μπασάκσεχιρ αντιμετωπίζει την Λειψία. Η Κλαμπ Μπριζ αντιμετωπίζει την Ζενίτ. Ενώ, η Κράσνονταρ κοντράρεται με την Ρεν.

Δείτε ακόμη:

Γκροζάν: Είδα τον θάνατο να έρχεται!
Ένα τελευταίο τουρνουά για τους γερόλυκους
Την Τετάρτη 9/12 η εκδίκαση στην ουσία η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις