Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Βασιλικός Σ-Αχταρμάς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Βασιλικός Σ-Αχταρμάς

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Ήττα στην Ουκρανία 2-0 η Ρεάλ και αν δεν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική παθαίνει το κάζο της χρονιάς!

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Έχασε και τώρα… τρέχει η Ρεάλ! Οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν 2-0 από την Σαχτάρ στο Κίεβο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Κράτησαν μπάλα και πίεσαν τους γηπεδούχους, οι οποίοι αμύνθηκαν υποδειγματικά και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα. Ενώ, επιχείρησαν να απειλήσουν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Η Ρεάλ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την κατοχή και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι Μαδριλένοι έψαξαν να βρουν τρόπους να σκοράρουν, όμως η Σαχτάρ είχε κλείσει τους χώρους και δεν απειλήθηκαν. Μάλιστα, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 57’ ο Ντεντίνιο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μεντί και έκανε το 1-0. Η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά. Στο 82’ ο Σόλομον έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, σφραγίζοντας τη νίκη. Πλεόν οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με την Σαχτάρ να έχει το πλεονέκτημα. Έτσι, ο κίνδυνος για την Ρεάλ είναι πολύ μεγάλος.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλό ελπίδας στη Γερμανία η Ιντερ

Ματσάρα και στο «Μπορούσια Παρκ». Η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε 2-3 από την Ίντερ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και τελικά το πέτυχαν. Στο 17’ ο Νταρμιάν έκανε το 0-1. Τα «πουλάρια» προσπάθησαν να αντιδράσουν και κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο πέτυχαν σε κομβικό σημείο. Στο 45+1’ ο Πλέα έκανε το 1-1. Στο β’ μέρος, η Ίντερ μπήκε ξανά δυνατά και πίεσε τους γηπεδούχους. Στο 64’ πέρασε εκ νέου μπροστά στο σκορ με τον Λουκάκου. Ενώ, στο 73’ ο Βέλγος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-3. Η απάντηση ήταν άμεση από πλευράς Γκλάντμπαχ, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Πλέα έκανε το 2-3. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν στο 83’ το γκολ του Πλέα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σε ένα όμιλο «δυναμίτη» και θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (Φέλιξ 26’ – Μιούλερ 86’ (πεν)). Η Λίβερπουλ επικράτησε 1-0 του Άγιαξ (Τζόουνς 58’). Η Πόρτο έμεινε ισόπαλη στο 0-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Η Λοκομοτίβ Μόσχας ηττήθηκε 1-3 από την Σάλτσμπουργκ (Μίραντσουκ 79’ (πεν) – Μπερίσα 28’,41’, Αντεγέμι 81’) . Ενώ, η Αταλάντα έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Μίντιλαντ (Ρομέρο 79’ – Σολτς 13’).

Δείτε ακόμη:

Άπαρτη από “Αλεπούδες” η κορυφή, η Φoύλαμ 2-1 στο Λέστερ
Η Πάρμα άλωσε τη Γένοβα, 2-1 την Τζένοα
Χορταστική ισοπαλία 3-3 για Απόλλωνα και Βόλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις