Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: VAR-βάτη σφαγή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: VAR-βάτη σφαγή!

Ολυμπιακός - Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή και ήττα από τη Μαρσέιγ 2-1 με δύο υπερβολικά πέναλτι του VAR - Την 6η αγωνιστική θα παιχτεί η 3η θέση

ΟλυμπιακόςΤσάμπιονς Λιγκ: Έπεσε μαχόμενος ο Ολυμπιακός στο «Βελοντρόμ». Οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν 2-1 από την Μαρσέιγ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να μπαίνει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο. Πίεσε τους γηπεδούχους και πήρε την κατοχή. Γύρισε ωραία την μπάλα και έψαξε να βρει κενά στην άμυνα τους. Έκανε φάσεις και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 33’ ο Καμαρά έκανε το 0-1 με ένα πολύ όμορφο σουτ.

Οι “Ερυθρόλευκοι” συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα. Από την άλλη, οι Μασσαλοί δεν μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι και να απειλήσουν την άμυνα του Ολυμπιακού. Έπαιξαν κλειστά και περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Έτσι, οι “ερυθρόλευκοι” οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι Πειραιώτες φάνηκε να ελέγχουν την κατάσταση, όμως έκαναν λάθη και επέτρεψαν στην Μαρσέιγ να γίνει πιο απειλητική. Κάπως έτσι, ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης από τους γηπεδούχους. Στο 55’ κέρδισαν πέναλτι (έπειτα από υπόδειξη του VAR) και ο Παγιέ έκανε το 1-1. Μετά το γκολ ο Ολυμπιακος έπαιξε βιαστικά και έτσι έμεινε πίσω στο σκορ. Στο 75’ οι Μασσαλοί κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Ραφίνια, ο οποίος έβγαινε από την περιοχή. Αρχικά ο Μανθάνο καταλόγισε φάουλ, ωστόσο το VAR έδειξε πέναλτι. Έτσι, ο Παγιέ έκανε το 2-1.

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά έπαιξε φουλ επίθεση και έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες. Πλέον όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική, οπου οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Πόρτο.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Καμαρά 33’, Παγιέ 55’ (πεν),75’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χέσους Χιλ Μανθάνο (Ισπανία), Βοηθοί: Άνχελ Νεβάδο (Ισπανία), Χοσέ Ναράνχο (Ισπανία), VAR: Ρικάρντο ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα (Ισπανία)

Μαρσέιγ (Αν. Βίλας-Μπόας): Μανταντά, Σακάι, Τσαλέτα Τσαρ, Αλβάρο, Αμαβί, Ρονζιέρ (Γκέιγ 85’), Καμαρά, Κιζάνς (Σανσόν 56’), Τοβέν (Ακέ 95’), Παγιέ, Μπενεντέτο (Ζερμέν 46’).

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (Μασούρας 79’), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι (Σουντανί 92’), Ελ Αραμπί, Φορτούνης.

Δείτε ακόμη:

Άπαρτη από “Αλεπούδες” η κορυφή, η Φoύλαμ 2-1 στο Λέστερ
Η Πάρμα άλωσε τη Γένοβα, 2-1 την Τζένοα
Χορταστική ισοπαλία 3-3 για Απόλλωνα και Βόλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις