Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – ΑΕΚ: Τα βρήκε με Μόουζες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – ΑΕΚ: Τα βρήκε με Μόουζες

Μπάσκετ - ΑΕΚ: Μια ανάσα από τον Νιγηριανό πρώην φόργουορντ του Περιστερίου βρίσκεται η Ένωση, έρχεται για να κλείσει ο παίκτης

ΜπάσκετΑΕΚ: H ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μία πολύ σημαντική συμφωνία. Η «βασίλισσα» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κίνγσλεϊ Μόουζες και όπως όλα δείχνουν, ο Νιγηριανός φόργουρντ επιστρέφει στην χώρα μας για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Μόουζες αποτελούσε τον πρώτο στόχο της ομάδας για να ενισχύσει την φροντ λάιν της.

Ο 26χρονος έκανε μία πολύ καλή σεζόν στην Μπάσκετ Λιγκ με την φανέλα του Περιστερίου και έτσι «εξαργύρωσε» την καλή του απόδοση με ένα πολύ καλό συμβόλαιο από την Μπιλμπάο. Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε ο ίδιος και αγωνίστηκε μόλις σε 8 παιχνίδια με την Μπιλμπάο, μετρώντας 4,4 πόντους και 2,4 ριμπάουντ μέσο όρο.

Μπάσκετ – ΑΕΚ: Τα χαρακτηριστικά του

Ο Μόουζες έχει άριστη επιθετική συμπεριφορά, ενώ πρόκειται και για έναν πολύ καλό αμυντικό. Μάλιστα, μπορει να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα, αφού γνωρίζει τα ελληνικά δρόμενα. Ενώ, έχει και αγωνιστικό ρυθμό. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, είναι να ολοκληρώσει η «Ένωση» το ζήτημα με τα μπαν, που της έχουν επιβληθεί. Όπως όλα δείχνουν, οι άνθρωποι της ομάδας θα προβούν σε διακανονισμό και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή άμεσα.

Δείτε ακόμη:

Άπαρτη από “Αλεπούδες” η κορυφή, η Φoύλαμ 2-1 στο Λέστερ
Η Πάρμα άλωσε τη Γένοβα, 2-1 την Τζένοα
Χορταστική ισοπαλία 3-3 για Απόλλωνα και Βόλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις