Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άγαλμα – φαλλός Βαυαρία: Εκλάπη η τουριστική ατραξιόν, μυστήριο για τις Αρχές
ΚΟΣΜΟΣ

Άγαλμα – φαλλός Βαυαρία: Εκλάπη η τουριστική ατραξιόν, μυστήριο για τις Αρχές

Άγαλμα - φαλλός Βαυαρία: Μυστήριο επικρατεί μετά την εξαφάνιση ενός αγάλματος σε σχήμα φαλλού στη Γερμανία, μνημείο που αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες της περιοχής.

Άγαλμα – φαλλός Βαυαρία: Έρευνα διέταξε η γερμανική αστυνομία προκειμένου να διαλευκάνει τις συνθήκες εξαφάνισης ενός ξύλινου αγάλματος σε σχήμα φαλλού στα βουνά της Βαυαρίας. Το δύο μέτρων ξόανο φαίνεται πως ξυλεύτηκε από την κορυφή του βουνού Γκρούντεν, νοτιοδυτικά του Μονάχου στη Γερμανία. Το άγαλμα σε σχήμα φαλλού φαίνεται πως εξαφανίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Κανείς δεν γνωρίζει πως βρέθηκε το ιδιαίτερο αυτό άγαλμα στα βουνά της Βαυαρίας, ωστόσο από τη στιγμή που τοποθετήθηκε εκεί πριν από τέσσερα χρόνια, αποτελεί τουριστική ατραξιόν για τους επισκέπτες. Όπως αναφέρει το BBC, ακόμη και η υπηρεσία χαρτών της Google αναγνώριζε το φαλλικό άγαλμα ως «πολιτισμικό μνημείο» για όσους σκοπεύουν να επισκεφτούν την περιοχή. Μυστήριο παραμένει ο τρόπος που το άγαλμα βάρους 200 κιλών, έφτασε στην κορυφή του βουνού, αλλά και πως απομακρύνθηκε από εκεί.

Τη Δευτέρα, η αστυνομία της πόλης Κέμπτεν κοντά στο σημείο όπου βρισκόταν το άγαλμα ξεκίνησε έρευνα για την εξαφάνιση του ξύλινου φαλλού. Ωστόσο, καθώς το έργο δεν αποδίδεται σε κάποιον δημιουργό, οι αρχές δεν γνωρίζουν αν μπορούν να χαρακτηρίσουν την κλοπή του εγκληματική πράξη.

Δείτε ακόμη
Κινηματογραφική ληστεία τράπεζας στη Βραζιλία με ομήρους εκρήξεις και πυρά
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη Τρίερ της Γερμανίας- 4 νεκροί ανάμεσά τους ένα βρέφος
Σάλος για το sex party στις Βρυξέλλες – Η αστυνομία διαψεύδει τον ευρωβουλευτή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις