Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ακόμα σκοράρουν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ακόμα σκοράρουν

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Ματσάρα με 8 γκολ και νίκη της Βόλφσμπουργκ 5-3 επί της Βέρντερ - Δύο γκολ ο Βέγκχορστ, δύο και ο Μπρουκς, το ένα αυτογκολ!

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στην «Φολκσβάγκεν Αρένα»! Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 5-3 της Βέρντερ Βρέμης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα. Στο 13’ ο Μπίτενκουρτ έκανε το 0-1.

Η Βόλφσμπουργκ παρά το αρχικό σοκ, κατάφερε να αντιδράσει. Στο 22’ ο Μπακού πέτυχε το 1-1. Ενώ, τρία λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα, με το γκολ του Μπρουκς. Η Βέρντερ Βρέμης μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 36’ Μοχβαλντ έκανε το 2-2. Η Βόλφσμπουργκ είχε απάντηση και πέρασε εκ νέου μπροστά στο σκορ ένα λεπτό αργότερο. Ο Βέγκχορστ έκανε το 3-2 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η Βέρντερ Βρέμης κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως. Στο 47’ ο Μπρουκς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 3-3. Η Βόλφσμπουργκ ανέβασε την απόδοση της και πίεσε τους φιλοξενούμενους. Έκανε φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Παβλένκα. Έτσι, κατάφερε να περάσει ξανά μπροστά στο σκορ. Στο 76’ ο Βέγκχορστ με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-3. Η Βέρντερ στην συνέχεια έμεινε με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Μόχβαλντ. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπιάλεκ έκανε το τελικό 5-3 και έτσι η Βόλφσμπουργκ πήρε μια μεγάλη νίκη.

Δείτε ακόμη:

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποκλειστικά στο AlphaFreePress για τον Ντιέγκο Μαραντόνα
Παγκόσμιος θρήνος – Οι αντιδράσεις για τον χαμό του Πίμπε ντ Όρο
Μαραντόνα: «Τι θα έλεγα στον εαυτό μου πριν τον θάνατο;”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις