Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ισοπαλιολάτρες!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ισοπαλιολάτρες!

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Βέρντερ αναμετριέται με τη Βόλφσμπουργκ, ομάδες που έχουν ήδη από πέντε “Χ” στα πρώτα 8 παιχνίδια τους!

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με μία αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Σάλκε. Ξεκίνησαν πολύ δυνατά και κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, παίρνοντας προβάδισμα δύο γκολ. Στο δεύτερο έριξαν την απόδοση τους, όμως δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και πήραν το τρίποντο. Παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα, όμως τα περισσότερα παιχνίδια τους έχουν λήξει ισόπαλα.  Είναι η ομάδα με το χειρότερο ποσοστό αξιοποίησης των ευκαιριών της ως προς το γκολ, ενώ είναι η ομάδα με τα περισσότερα σπριντ. Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμοι οι Πόγκρασιτς, Γκιλαβογκί και Γκίντσεκ.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Από την άλλη, η Βέρντερ Βρέμης έρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Αμύνθηκε εξαιρετικά και έκλεισε τους χώρους στους Βαυαρούς, μπλοκάροντας ουσιαστικά την επιθετική τους λειτουργία. Μπόρεσε να σκοράρει πριν την ανάπαυλα, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και εν τέλει πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία με σκορ 1-1. Ενώ, παραμένει αήττητη στα τελευταία εφτά παιχνίδια της. Έχει βελτιωθεί αμυντικά και είναι πιο ανταγωνιστική όταν παίζει κλειστά και επιτίθεται με αντεπιθέσεις. Απόψε, θα παραταχθούν πάνοπλοι, καθώς δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα απουσιών.

Δείτε ακόμη:

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποκλειστικά στο AlphaFreePress για τον Ντιέγκο Μαραντόνα
Παγκόσμιος θρήνος – Οι αντιδράσεις για τον χαμό του Πίμπε ντ Όρο
Μαραντόνα: «Τι θα έλεγα στον εαυτό μου πριν τον θάνατο;”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις