Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σε ‘Μολινό’, ‘Τερφ Μουρ’
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σε ‘Μολινό’, ‘Τερφ Μουρ’

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Με τα παιχνίδια Γουλβς-Σαουθάμπτον και Μπέρνλι-Κρίσταλ Πάλας πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Μολινό». Η Γούλβς αντιμετωπίζει την Σαουθάμπτον. Οι «λύκοι» έρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Λέστερ. Δεν έκαναν καλή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να κοντράρουν την αντίπαλο τους. Δέχτηκαν το γκολ και έτσι μπήκε ένα τέλος στο αήττητο σερί που είχαν. Είναι μία δυνατή ομάδα, η οποία αμύνεται εξαιρετικά. Απόψε, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζεται ο Γιόνι, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Νούρι.

Από την άλλη, η Σαουθάμπτον έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Νιούκαστλ. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πήρε εύκολα τη νίκη. Είχε βρει ρυθμό πριν την διακοπή και είχε χτίσει ένα νικηφόρο σερί. Απόψε, θα επιδιώξει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζεται ο Ίνγκς.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μπέρνλι και Κρίσταλ Πάλας

Στο «Τερφ Μουρ» η Μπέρνλι αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Μπράιτον. Δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και επικεντρώθηκαν στο να μην χάσουν. Έχουν κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα και δεν έχει πετύχει νίκη στους πρώτους 7 αγώνες. Πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους. Δεν υπολογίζονται οι Κορκ  και Στίφενς. Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας έρχεται από την εμφατική νίκη με 4-1 κόντρα στην Λιντς. Έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κυριάρχησαν. Έχουν βρει ρυθμό και έκαναν καλές εμφανίσεις πριν την διακοπή. Δεν υπολογίζονται οι Μιλιβόγεβιτς, Χένεσεϊ, Φέργκιουσον και Γουίκαμ.

Δείτε ακόμη:

Κορυφή με διπλό 2-0 η Σοσιεδάδ, ισοπαλία 2-2 για Αλαβές και Βαλένθια
Με ηγέτη τον Ζλάταν η Μίλαν 3-1 τη Νάπολι στο Σάο Πάολο!
Περίπατο 3-0 τη Λέστερ η Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις