Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Φώτα στο Ανφιλντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Φώτα στο Ανφιλντ

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ υποδέχεται την επικίνδυνη Λέστερ - Με τη Λιντς εκτός έδρας η ασταθής Αρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Άνφιλντ». Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Λέστερ. Οι «κόκκινοι» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Έκαναν ένα καλό ξεκίνημα και πήραν το προβάδισμα, όμως έριξαν την απόδοση τους και ισοφαρίστηκαν. Εντός έδρας είναι ασταμάτητοι και έχουν ένα αήττητο σερί 63 αγώνων. Αν νικήσουν σήμερα θα το καταρρίψουν. Μάλιστα, τότε το σερί τους είχε σταματήσει η Λέστερ. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι  Σαλάχ, Φαν Ντάικ, Χέντερσον, Αλεξάντερ-Άρνολντ και Γκόμεζ.

Από την άλλη, οι «αλεπούδες» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 0-1 κόντρα στην Γούλβς. Δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ αλλά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ενώ, είχαν και χαμένο πέναλτι. Πριν την διακοπή βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση και ήταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε, θα επιδιώξουν να ανέβουν ξανά στην πρώτη θέση. Δεν υπολογίζονται οι Σογιούντσου, Περέιρα, Εντιντί και Αμαρτέι.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λιντς και Αρσεναλ

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο «Έλαντ Ρόουντ». Η Λιντς υποδέχεται την Άρσεναλ. Τα «παγώνια» ηττήθηκαν 4-1 από την Κρίσταλ Πάλας. Αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη και δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την αντίπαλο τους. Επιθετικά έκαναν ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαν να τις τελειώσουν σωστά. Απόψε, δεν είναι διαθέσιμοι οι Γιορέντε, Ερνάμτεθ, Σάκλετον, Μπεράντι και Φόρσοου.

Από την άλλη, η Άρσεναλ έρχεται από την ήττα με 3-0 κόντρα στην Άστον Βίλα. Αμυντικά ήταν πολύ κακή και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει  στην πίεση. Ενώ, επιθετικά έκανε φάσεις χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Χρειάζεται βελτίωση η εικόνα της. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Κολάσινατς, Ελνένι, Μαρί Τσέιμπερς, Μαρτινέλι και Παρτέι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, νωρίς το μεσημέρι η Φούλαμ κοντράρεται με την Έβερτον και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ.

Δείτε ακόμη:

“Κόκκινοι” βαθμοί, “πράσινες” εντυπώσεις, 1-0 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ
Ανατροπή και ισοπαλία 2-2 για Λαμία και Αστέρα Τρίπολης
Βαθμό από την άσπρη βούλα, ο Ατρόμητος 2-2 με τον Απόλλωνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις