Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Δίκαιη μοιρασιά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Δίκαιη μοιρασιά

Σούπερ Λιγκ - 9η αγωνιστική: Ατρόμητος και Απόλλωνας ισόπαλοι 2-2 - Δυο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, απάντησε με ισάριθμα πέναλτι η γηπεδούχος

Σούπερ Λιγκ9η αγωνιστική: Τρομερό παιχνίδι στο Περιστέρι! Ο Ατρόμητος έμεινε ισόπαλος στο 2-2 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους νεοφώτιστους να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν το σκορ με το καλημέρα σας. Στο 4’ ο Φατιόν έκανε το 0-1. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του ρυθμού.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έπαιξαν πιο επιθετικά. Έκαναν φάσεις και πίεσαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι φάνηκε πως άντεχαν στην πίεση. Όμως, στο 37’ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Απόλλων μπήκε ξανά δυνατά και πήρε το προβάδισμα αμέσως. Στο 47’ ο Ιωαννίδης έκανε το 1-2 σε μία «περιπετειώδη» φάση. Ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του και κράτησε την μπάλα. Έκλεισε τους νεοφώτιστους στα καρέ τους και έκανε αρκετές φάσεις. Στο 72’ κέρδισε πέναλτι μετά από εξέταση στο VAR. Ο Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-2. Στον εναπομείναντα χρόνο οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα και μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Φατιόν 4’, Μανούσους 37’ (πεν),72’ (πεν), Ιωαννίδης 47’,

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισα), Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης (Τομάσεβιτς 87’), Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον (Ούμπιδες 87’), Χαρίσης (Μπουσούλατζιτς 58’), Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος, Κωτσόπουλος (Ενσικουλού 78’), Μάτιτς (Ραμπέγιο 57’).

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης (Τσαμπούρης 60’), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (Φερνάντεζ 81’), Ιωαννίδης (Ντάουντα 88’), Μπεντινέλι, Μουνιέ (Κιτοκό 61’), Φατιόν (Σλίβκα 82’).

Δείτε ακόμη:

Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Ισοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και Ουέσκα
Θετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις