Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Τρόμαξε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Τρόμαξε!

Σούπερ Λιγκ - 9η αγωνιστική: Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με τρομερό άγχος και το οριακό 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, με ανατροπή και το νικητήριο τέρμα στο 90’!

Σούπερ Λιγκ9η αγωνιστική: Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε στο τέλος ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πίεσαν τους γηπεδούχους. Έκαναν αρκετές φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 31’ ο Εραμούσπε έκανε το 0-1 μετά από όμορφη συνεργασία με τον Λεό. Έκλεισαν τον «δικέφαλο» και δεν του έδωσαν χώρους για να δημιουργήσει

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και δεν δημιούργησε πρόβλημα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Χαρακτηριστικό είναι, πως έκαναν μόλις μία φάση στο πρώτο μέρος. Οι Ηπειρώτες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα. Όμως, δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Έτσι, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: To β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο ΠΑΟΚ ανέβασε την ένταση του. Έπαιξε πιο επιθετικά και πίεσε για την ισοφάριση. Έκαναν αρκετές φάσεις και πίεσαν τους Ηπειρώτες. Στο 52’ ο Σφιντέρσκι έφερε το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον ΠΑΣ, αφού στο 57’ ο Εραμούσπε αποβλήθηκε για ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Μπίσεσβαρ. Οι «ασπρόμαυροι» θελήσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα είχαν δοκάρι με τον Τζόλη. Έκαναν φάσεις και πίεσαν τον ΠΑΣ, όμως δεν έβρισκαν λύσεις. Τελικά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις. Στο 91’ ο Ελ Καντουρί έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, σε μία φάση που έφερε την έντονη διαμαρτυρία των φιλοξενούμενων, καθώς θεωρούν ότι υπήρχε φάουλ του Τσόλακ.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Εραμούσπε 31’, Σφιντέρσκι 52’, Ελ Καντουρί 91’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Εραμούσπε 57’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Ζίβκοβιτς Ζ., Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (Τσόλακ 76’), Εσίτι (Ελ Καντουρί 46’), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς Α., Μουργκ (Μπίσεσβαρ 46’), Βιεϊρίνια (Τζόλης 46’), Σφιντέρσκι (Ουαγκέ 96’).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αρ. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Καρτάλης (Λώλης 80’), Παμλίδης, Λεό (Ντομίνγκεθ 63’), Κρίζμαν (Ελευθεριάδης 25’).

Δείτε ακόμη:

“Κόκκινοι” βαθμοί, “πράσινες” εντυπώσεις, 1-0 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ
Ανατροπή και ισοπαλία 2-2 για Λαμία και Αστέρα Τρίπολης
Βαθμό από την άσπρη βούλα, ο Ατρόμητος 2-2 με τον Απόλλωνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις