Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Μεγάλα διπλά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Μεγάλα διπλά!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Ουνιόν Βερολίνου επιβλήθηκε 2-1 της Κολωνίας και η Μάιντς 3-1 της Φράιμπουργκ, αμφότερες εκτός έδρας

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Συνέχισε τις νίκες η Ουνιόν Βερολίνου! Οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν 2-1 της Κολωνίας εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν ανοιχτά και έκαναν αρκετές εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 27’ ο Αβονίγι έκανε το 0-1. Οι “τράγοι” δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έκαναν φάσεις και στο 36’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Ο Σχίρι έκανε το 1-1. Οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες και κυνήγησαν το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα. Στο 73’ο Κρούσε έκανε το 1-2. Η Ουνιόν μπόρεσε να διατηρήσει το αποτέλεσμα και πήρε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Χατ τρικ ο Ματέτα

Έσπασε το ρόδι η Μάιντς, η οποία νίκησε 3-1 την Φράιμπουργκ εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με πατημένο το γκάζι και άνοιξαν αμέσως το σκορ. Στο 2’ ο Ματέτα έκανε το 0-1. Η Φράιμπουργκ παρά το αρχικό σοκ, έπαιξε επιθετικά και κυνήγησε την ισοφάριση. Έκανε φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της Μάιντς. Μάλιστα, στο 36’ δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Ο Ματέτα με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2. Ενώ, τέσσερα λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε το χατ τρικ, γράφοντας το 3-1. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κυριάρχησαν. Κράτησαν μπάλα και πίεσαν την Μάιντς. Στο 63’ μείωσαν σε 1-3.

Δείτε ακόμη:

“Κόκκινοι” βαθμοί, “πράσινες” εντυπώσεις, 1-0 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ
Ανατροπή και ισοπαλία 2-2 για Λαμία και Αστέρα Τρίπολης
Βαθμό από την άσπρη βούλα, ο Ατρόμητος 2-2 με τον Απόλλωνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις