Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με την πλάτη στον τοίχο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με την πλάτη στον τοίχο

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Τότεναμ και Σίτι χωρίς το παραμικρό περιθώριο για γκέλα αλληλοσυγκρούονται στο Λονδίνο - Με Νιούκαστλ εκτός η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τρομερή αναμέτρηση στο Λονδίνο! Η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι. Τα «σπιρούνια» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Γουέστ Μπρομ. Δυσκολεύτηκαν αρκετά να απειλήσουν την αντίπαλο τους, όμως ο Χάρι Κέιν τους χάρισε τους τρεις βαθμούς. Διανύουν μια πολύ καλή περίοδο, καθώς είναι αήττητοι εδώ και 7 παιχνίδια και βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε, θα επιδιώξουν να διευρύνουν το σερί απέναντι στους «πολίτες». Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ντόχερτι, Λαμέλα και Τανγκανά, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Γουίνκς.

Από την άλλη, η Σίτι έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Λίβερπουλ. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να αντιδράσει. Είχε αρκετές ευκαιρίες, ενώ έχασε και πέναλτι. Απόψε, αναζητά μόνο νίκη, που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη κορυφής και θα της τονώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει τους Άκε, Φερναντίνιο και Μεντί.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Στο βορρά η Τσέλσι

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Η Νιούκαστλ υποδέχεται την Τσέλσι. Οι «καρακάξες» έρχονται από την ήττα με 2-0 κόντρα στην Σαουθάμπτον. Αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη, ενώ επιθετικά οι φάσεις που δημιούργησαν ήταν πολύ λίγες. Έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και πρέπει να βελτιωθούν. Δεν υπολογίζονται οι Ντουμπράβκα, Ντάμετ, Φρέιζερ και Γκέιλ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αλμιρόν και Σέλβι. Από την άλλη, η Τσέλσι έρχεται από τη νίκη με 4-1 κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όμως κυριάρχησε και έφτασε εύκολα στη νίκη. Είχε βρει ρυθμό πριν την διακοπή και θα προσπαθήσει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Χάβερτζ και Πούλισιτς, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Τιάγκο Σίλβα και Τσίλγουελ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την Γουέστ Μπρομ και η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει την Μπράιτον.

Δείτε ακόμη:

Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Ισοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και Ουέσκα
Θετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις