Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – κορονοϊός: Με covid-19 ο Χασάν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – κορονοϊός: Με covid-19 ο Χασάν

Σούπερ Λιγκ - κορονοϊός: Προβληματισμός για τον Μάρτινς που έχει αμφίβολο και τον Ελ Αραμπί - Κρούσμα και αναβολή προπόνησης και στον Αστέρα Τρίπολης

Σούπερ Λιγκκορονοϊός: Νέο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου, ο Χασάν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Έτσι, οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα τον έχουν στην διάθεση τους ενόψει του ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η απουσία του Αιγύπτιου επιθετικού προβληματίζει αρκετά τον Πέδρο Μαρτίνς, αφού αμφίβολος είναι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του. Τα περιθώρια στενεύουν για τους “ερυθρόλευκους” και αν δεν επιστρέψει ο Μαροκινός, οι διαθέσιμοι είναι ο Χιλάλ Ελ Σουντανί και ο Ούγκο Κάιπερς.

Σούπερ Λιγκ – κορονοϊός: Κρούσμα και στον Αστέρα

Την ίδια ώρα, νέο θετικό κρούσμα εντοπίστηκε και στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης, πως μέλος της ομάδα βρέθηκε θετικό στον ιό, μετά το μοριακό έλεγχο που έγινε.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κρούσμα τέθηκε σε απομόνωση και η σημερινή προπόνηση αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό σε μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε. Ακολουθώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η προπόνηση της Τετάρτης (18/11) αναβλήθηκε και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και στο προσωπικό του συλλόγου την Τετάρτη (18/11) διενεργήθηκαν τεστ ανίχνευσης Covid-19, τα οποία και θα επαναληφθούν σε δύο 24ωρα. Το μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό απομονώθηκε και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Δείτε ακόμη:

“Παραπληροφορεί τον κόσμο του ποδοσφαίρου ο Αυγενάκης”
Κόλαφος για τα ύποπτα ως στημένα ματς η ολιστική μελέτη της ΟΥΕΦΑ
“Ένα αποτέλεσμα με Σλοβενία, νίκη για την πρωτιά”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις