Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μετράνε απώλειες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μετράνε απώλειες

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: και Ο Ελ Αραμπί εκτός μάχης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό - Χάνει Βέλεθ, Πούγγουρα το τριφύλλι

ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός: Μετράνε τις απουσίες τους οι «αιώνιοι» ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι. Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για τον αγώνα, όμως τα απουσιολόγια τους είναι «φορτωμένα» και  οι προπονητές ψάχνουν λύσεις για να καλύψουν τα κενά τους. Οι «πράσινοι» δε  θα έχουν στην διάθεση τους τον Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός σέντερ μπακ συνέχισε να έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση.

Έτσι, βγαίνει εκτός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, ο Αχιλλέας Πούγγουρας μπορεί να έκανε κανονικά προπόνηση, όμως εξακολουθεί να έχει πόνο στην μέση. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως θα αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο. Παράλληλα, επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν στην ομάδα οι διεθνείς με την U21 Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής και Ιωαννίδης. Μάλιστα, ο Ιωαννίδης έκανε αποθεραπεία, αφού αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Και ο Ελ Αραμπί με κορονοϊό

Αρκετά προβλήματα υπάρχουν και στο άλλο στρατόπεδο. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε, πως ο Χασάν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα απουσιάζει. Ενώ, και ο Ελ Αραμπί αντιμετώπιζε γαστρεντερίτιδα και δεν αγωνίστηκε με την εθνική του Μαρόκο.  Πάντως σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο Μαροκινός στράικερ  ανακοινώθηκε πως βρέθηκε και εκείνος θετικός στον κορωνοϊό. Μάλιστα, την είδηση επιβεβαιώνουν και οι Πειραιώτες. Ενώ, επισημαίνουν πως θα παραμείνει σε καραντίνα στο Καμερούν.  Μαζί του βρίσκεται και ο γιατρός της Εθνικής Μαρόκου, Σαέντ Ζεκίνι, ο οποίος παρακολουθεί την κατάσταση. Έτσι, οι δύο επιθετικοί της ομάδας θα μείνουν εκτός στο ντέρμπι «αιωνίων», ενώ δύσκολα θα προλάβουν και το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε ακόμη:

“Παραπληροφορεί τον κόσμο του ποδοσφαίρου ο Αυγενάκης”
Κόλαφος για τα ύποπτα ως στημένα ματς η ολιστική μελέτη της ΟΥΕΦΑ
“Ένα αποτέλεσμα με Σλοβενία, νίκη για την πρωτιά”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις