Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Nations League: Ενα αποτέλεσμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Nations League: Ενα αποτέλεσμα

Εθνική - Nations League: Μόνο νίκη ο στόχος της Ελλάδας στο Κισινάου επί μιας ενισχυμένης και επικίνδυνης Μολδαβίας (Open, 21:45)

ΕθνικήNations League: Με μοναδικό στόχο τη νίκη! Η Μολδαβία υποδέχεται την Ελλάδα στο «Στάδιο Ζίμπρου» (Open, 21:45). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε την Κύπρο σε φιλική αναμέτρηση και επικράτησε με 2-1. Έκανε ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα δύο γκολ. Στο δεύτερο οι πολλές αλλαγές «μπλόκαραν» την ομάδα και έριξε την απόδοση της. Έχει μπροστά της δύο «τελικούς». Πρέπει να κάνει το δύο στα δύο  για να πάρει την πρωτιά και τον προβιβασμό στο Nations League. Η διαφορά της ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, ωστόσο η Εθνική θα πρέπει να είναι προσεχτική. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται οι Κουρμπέλης, ενώ αμφίβολος είναι ο Λυκογιάννης.

Από την άλλη, η Μολδαβία έρχεται από την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ρωσία σε φιλική αναμέτρηση. Κλείστηκε πίσω και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι στους Ρώσους. Όμως, παραμένει το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Απόψε, θα ακολουθήσει το ίδιο πλάνο με αυτό του παιχνιδιού της Αθήνας, με σκοπό να κλείσει τους χώρους στην Εθνική μας. Αυτό δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας. Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμοι οι Πλάτιτσα, Νικολαέσκου, Τάρας και Κοσέλεβ.

Εθνική – Nations League: Οι αποστολές

Οι αποστολές με τις οποίες θα παραταχτούν οι δύο ομάδες:

ΕΛΛΑΔΑ: Τερματοφύλακες: Μπάρκας (Σέλτικ), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Διούδης (Παναθηναϊκός), Αμυντικοί: Λυκογιάννης (Κάλιαρι), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Ρότα (Φορτούνα Σίταρντ), Μαυρίας (Ομόνοια), Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Κυριακόπουλος (Σασσουόλο), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Μέσοι: Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Σιώπης (Αλάνιασπορ), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Λημνιός (Κολωνία), Επιθετικοί: Τζόλης (ΠΑΟΚ), Παυλίδης (Βίλεμ), Κουλούρης (Τουλούζ)  Γιακουμάκης (Φένλο).

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Τερματοφύλακες: Ναμάσκο (Κέσλα), Καλανκέα (Σουρουτσένι), Τσεμποτάρι (Πετρολούλ), Αμυντικοί: Άρμας (Βολουντάρι), Ρέαμπτσουκ (Πάκος Φερέιρα), Επουρεάνου (Μπασάκσεχιρ), Κράτσιουν (Χόνβεντ), Ντουμπραβάνουν (Τζένοα), Γιάρνταν (Πετροκούμπ), Πόσμακ (Σέριφ), Μπόγκνταν (Μιλσάμι), Μέσοι: Ιονίτα (Μπενεβέντο), Κοτσιούκ (Σαμπάιλ), Ράτσα (Τσιντία), Καϊμακόβ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Σπάταρου (Νόα), Τσεμποτάρου (Ακαντέμια), Ντρος (Σπάρτακς), Κογιοκάρι (Πετροκούμπ), Μπελούσοβ (Ντινάμο Τιρασπόλ), Επιθετικοί: Νταμάσκαν (Βάαλβαϊκ), Μπόιτσιουκ (Ακαντέμικα), Γκινσάρι (Κρίλια Σοβέτοβ).

Δείτε ακόμη:

Και η Βρετανία μετά τη Ρωσία διεκδικεί το Euro 2021
Διπλό 1-0 στην Πορτογαλία με Καντέ η Γαλλία
Τσιμίκας: Στο γήπεδο την ανωτερότητά μας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις