Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαντόνα ινστα: Καλεί πνεύματα στο σπίτι της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα ινστα: Καλεί πνεύματα στο σπίτι της

Μαντόνα ινστα: «Καλέστε τους αγγέλους σας. Προσκαλέστε την αιώνια μούσα σας» έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια

Μαντόνα ινστα: Η βασίλισσα της pop Μαντόνα, με μία ανάρτησή της στο Instagram έκανε γνωστό πως… καλεί πνεύματα στο σπίτι της. «Καλέστε τους αγγέλους σας. Προσκαλέστε την αιώνια μούσα σας. Αφήστε να φύγει ότι δεν χρειάζεστε και να είστε βέβαιοι ότι είστε ήδη τέλειοι» έγραψε η τραγουδίστρια κάνοντας επισήμανση τις λέξεις «διαλογισμός» και «Φρίντα Κάλο».

Προφανώς, το πνεύμα που θέλει να έρθει σε επαφή η Μαντόνα είναι εκείνο της Μεξικανής ζωγράφου η οποία όπως έχει δηλώσει αποτελεί για εκείνη τεράστια έμπνευση. Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό η Μαντόνα στο Instagram.

Η Έμμα Ρόμπερτς ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Από την άλλη, η ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς, Έμμα, ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Cosmopolitan» σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Αποδεικνύοντας έτσι ότι έχει κληρονομήσει τα καλά γονίδια της θείας της. Η ξανθιά σταρ του Χόλιγουντ ποζάρει στο εξώφυλλο, ενώ σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί. Η 29χρονη Έμμα και ο φίλος της Γκάρετ Χέντλαντ θα αποκτήσουν αγοράκι, όπως αναφέρει το CNN. Η σταρ των ταινιών «American Horror Story» και «Hunt» φοράει μια ροζ μακρυμάνικη μπλούζα και φούστα.  Σε άλλες πόζες η Ρόμπερτς φωτογραφίζεται με μαύρο μπικίνι, ένα λευκό σύνολο, κι ένα floral φόρεμα.

Στη συνέντευξη που έχει παραχωρήσει στη δημοσιογράφο του περιοδικού Στέφανι Ντάνλερ, η Έμμα συζητά για τη μητρότητα και το πώς θα ήθελε να μεγαλώσει το παιδί της στο Λος Άντζελες. Η ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς παραδέχεται ότι πολλές φορές, νιώθει πεινασμένη και κουρασμένη, αλλά έχει μια υγιή εγκυμοσύνη. «Το να βλέπω το σώμα μου να αλλάζει τόσο πολύ μέσα και έξω ήταν μια άγρια εμπειρία. Έκπληξη, αλλά ωραία έκπληξη. (…)Και πάλι, μερικές μέρες νιώθω σαν να με ενοχλεί κάτι», λέει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις