Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

13

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Παναιτωλικός: Δέλλας στον πάγκο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Παναιτωλικός: Δέλλας στον πάγκο

Σούπερ Λιγκ - Παναιτωλικός: Ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 επιστρέφει στο Αγρίνιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “καναρινιών”

Σούπερ Λιγκ – Παναιτωλικός: O Τραϊανός Δέλλας είναι ο εκλεκτός του Παναιτωλικού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να μην συνεχίσει ο Λουτσιάνο στον πάγκο της ομάδας. Έτσι, ο «Κολοσσός» επιστρέφει. Ο Βραζιλιάνος υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε την ομάδα μετά την αποχώρηση του Μάκη Χάβου και την καθοδήγησε στα τελευταία δύο της παιχνίδια. Στην ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-3 και στην λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού αποφάσισαν να στραφούν σε έναν προπονητή, που θα έχει περισσότερη εμπειρία και θα προσφέρει μεγαλύτερη «σιγουριά». Έτσι, επέλεξαν να δώσουν τα ηνία σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά την ομάδα. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει κάτσει ξανά στον πάγκο της ομάδας την σεζόν 2018-2019 και πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη δεύτερη θητεία του στα “καναρίνια”.

Σούπερ Λιγκ – Παναιτωλικός: Η καριέρα του

Ο Δέλλας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ΑΕΚ, όπου και την οδήγησε από την Γ’ Εθνική έως την Σούπερ Λιγκ. Στην συνέχεια ανέλαβε τον Ατρόμητο και κατέληξε στον Παναιτωλικό. Στην πρώτη του θητεία στα «καναρίνια» ο Τραϊανός έχει 47 παιχνίδια εκ των οποίων 10 νίκες, 16 ισοπαλίες και 21 ήττες. Ενώ, η καλύτερη επίδοση της ομάδας υπό τις οδηγίες του είναι η 8η θέση.

Δείτε ακόμη:

Η πανδημία …έδωσε άκυρο στην προετοιμασία του Πόλο με τις ΗΠΑ
Δεν πάει Τουρκία η Ελλάδα για το Euro Ενόργανης
Με πριγκιπική απόφαση μόνο άτομα του χώρου της υγείας στην εξέδρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις