Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πόλο – εθνική: Στοπ από Μαυρωτά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόλο – εθνική: Στοπ από Μαυρωτά

Πόλο - εθνική: Δεν πάει στις ΗΠΑ η εθνική για προετοιμασία  - “Πολύ παρακινδυνευμένο από υγειονομικής άποψης” λέει ο ΓΓ Αθλητισμού

Πόλοεθνική: Φρένο στην κοινή προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο με αυτή των ΗΠΑ έβαλε ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρωτάς μέσω επιστολής του έδωσε αρνητική απάντηση στο σχετικό αίτημα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Θυμίζουμε, το καμπ ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 13 έως τις 22 Νοεμβρίου και θα γινόταν στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το προολυμπιακό τουρνουά.

Η ΚΟΕ είχε στείλει το αίτημα της στις 4 Νοεμβρίου και επισήμανε, πως αρκετοί αθλητές της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, βρίσκονται στην χώρα μας καθώς αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο κ. Μαυρωτάς εκτός από πρόεδρος της ΓΓΑ είναι και ο Συντονιστής της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της. Kαι θεωρεί, πως είναι παρακινδυνευμένο από υγειονομικής άποψης.

Πόλο – εθνική: Αβεβαιότητα

Πιο αναλυτικά, αναφέρει:”Αν και αναγνωρίζει η Επιτροπή τη σχολαστικότητα που τηρείτε τα μέτρα ως ομοσπονδία, θεωρεί πολύ παρακινδυνευμένο από υγειονομικής άποψης στην παρούσα φάση της πανδημίας, όπου υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες δύο εβδομάδες, να έρθουν ξένοι αθλητές και τεχνικό προσωπικό από την Αμερική για κοινή προετοιμασία με Έλληνες αθλητές.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη όπως καταδεικνύουν τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνονται. Kαι η κατ’ εξαίρεση χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από Έλληνες αθλητές της προολυμπιακής προετοιμασίας αποτελεί ήδη μια σημαντική υπέρβαση στη γενικότερη κατάσταση”.

Δείτε ακόμη:

Κατερίνα Στεφανίδη: «Φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια»
Πέρασε από τη Ριζούπολη 3-1 τον Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ
Πρόστιμο στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο πάρτι της Συγγρού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις