Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φόρμουλα 1 – Μπαχρέιν: “Κυρίως χωρίς θεατές”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Μπαχρέιν: “Κυρίως χωρίς θεατές”

Φόρμουλα 1 - Μπαχρέιν: Και στα δύο φετινά Γκραν Πρι στην χώρα θα υπάρχει “περιορισμένος αριθμός” καθισμάτων μόνο για τις οικογένειες των εργαζομένων του τομέα υγείας!

Φόρμουλα 1Μπαχρέιν: Όπως έγινε γνωστό, τα δύο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν την φετινή σεζόν θα διεξαχθούν “κυρίως χωρίς θεατές” ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι υπεύθυνοι της πίστας του Μπαχρέιν δήλωσαν, πως θα υπάρχει “περιορισμένος αριθμός” καθισμάτων για τις οικογένειες των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή του τομέα υγείας”. Η απόφαση πάρθηκε από τον πρίγκιπα του Μπαχρέιν. Σε μία κίνηση αναγνώρισης της απίστευτης συνεισφοράς τους και αφοσίωσης τους στην προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας.

Θυμίζουμε, η συγκεκριμένη πίστα θα φιλοξενήσει αγώνες της σεζόν στις 29 Νοεμβρίου και στις 6 Δεκεμβρίου. Το πρώτο θα διεξαχθεί στην κλασική πίστα του Μπαχρέιν, ξεκινώντας στο λυκόφως. Ενώ, το δεύτερο θα διεξαχθεί στην μικρότερη και πιο γρήγορη πίστα της χώρας. Μάλιστα, θα είναι πρώτη φορά που θα διεξαχθεί αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην εν λόγω πίστα σαν ολονύχτιο event.

Φόρμουλα 1 – Μπαχρέιν: Ευχαριστίες στον Πρίγκιπα

Την ίδια ώρα, ο υπεύθυνος της πίστας του Μπαχρέιν επέμεινε πως παρά την έλλειψη του κόσμου, θα διεξαχθούν δύο φαντασμαγορικοί αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: “Ευχαριστώ πραγματικά τον Πρίγκιπαγια την καθοδήγηση και την υποστήριξη όσο ετοιμαζόμαστε για τους αγώνες της Φόρμουλα 1. Θα είναι πολύ διαφορετικοί για όλους τους συμμετέχοντες”. Ενώ, πρόσθεσε: “Αν και δεν θα μπορέσουμε να καλωσορίσουμε πολλούς θεατές στους αγώνες μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε το θάρρος και τις προσπάθειες των εργαζομένων στους τομείς υγείας. Δίνοντας τους την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία της Φ1 μέσω της παρουσίας τους στα event”.

Δείτε ακόμη:

Κατερίνα Στεφανίδη: «Φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια»
Πέρασε από τη Ριζούπολη 3-1 τον Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ
Πρόστιμο στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο πάρτι της Συγγρού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις