Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Με φόρα ο ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Με φόρα ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ - 8η αγωνιστική: Μετά την τεσσάρα με την Αϊντχόφεν δοκιμάζεται από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη - Τη Λαμία υποδέχεται η ΑΕΛ

Σούπερ Λιγκ8η αγωνιστική: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Ριζούπολη. Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η «ελαφρά ταξιαρχία» πέρασε μια αρκετά δύσκολη αγωνιστική εβδομάδα, αφού αντιμετώπισε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό πριν το σημερινό παιχνίδι. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε μια καλή εμφάνιση και έβαλε δύσκολα στους Πειραιώτες. Ενώ, κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ακόμα καλύτερος και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω. Απόψε, θέλει να κάνει ακόμα μία καλή εμφάνιση κόντρα στον «δικέφαλο». Δεν υπολογίζονται οι Χουχούμης και Ράιλι. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Ενώ, την Πέμπτη πέτυχε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Αϊντχόφεν με 4-1. Δέχτηκε το γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο πάτησε γκάζι και κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Γιαννούλης, Βαρέλα, Μιχάι, Περέιρα και Κούτσιας.

Αμφίρροπο παιχνίδι στο «Αλκαζάρ». Η Λάρισα αντιμετωπίζει την Λαμία. Οι «βυσσινί» αντιμετώπισαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τον Βόλο. Δυσκολεύτηκαν αρκετά και παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοι τους είχαν μείνει με 9 παίχτες, δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Μεσοβδόμαδα κοντραρίστηκαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα κααι κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Απόψε, θέλουν να κάνουν το ίδια κόντρα στους Λαμιώτες. Δεν υπολογίζονται οι Σετσέροβιτς, Τόρζε, Γκοτζαμανίδης, Γκαζάλ και Νούνιτς. Από την άλλη, η Λαμία έρχεται από την ήττα με 0-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ήταν ανταγωνιστικός και δημιούργησε προβλήματα στους «πράσινους». Έχασε πέναλτι και δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Απόψε, θα επιχειρήσει να πάρει την πρώτη της νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Βύντρα, Βασιλακάκης, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Γκούγκα, Προβυδάκης και Νιασέ.

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Το μεσημεριανό

Νωρίς το μεσημέρι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ο Ολυμπιακός θα δοκιμαζόταν στην έδρα του ΟΦΗ. Οι Ηρακλειώτες χωρίς Ναμπί, Γιαννούλη, Βούρο, Σολίς, Σαρδινέρο, Γρίβα, Μαρινάκη, Βαζ, Σόουζα και Τσιλιανίδη. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης και ήττα 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Βινάγκρε, Μπα, Σίλβα, Ανδρούτσος, Βρουσάι και Κάιπερς.

Δείτε ακόμη:

Ηχηρό χαστούκι στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος 0-1 στο ΟΑΚΑ
Bαυαρική υπόθεση το Der Klassiker, 3-2 η Μπάγερν την Ντόρτμουντ
Πέντε στην Μπέτις η Μπάρτσα, τέσσερα στην Κάντιθ η “Ατλέτι”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις