Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με Μπέτις η Μπάρτσα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με Μπέτις η Μπάρτσα

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Μοναδικός στόχος η επιστροφή στις νικες και στο πρωτάθλημα - Με Οσασούνα η Σεβίλη, με Εϊμπάρ η Ουέσκα

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Καμπ Νου». Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ Μπέτις. Οι «μπλαουγκράνα» έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Αλαβές. Έκαναν μία καλή εμφάνιση και είχαν τον απόλυτο έλεγχο, ωστόσο ήταν αρκετά άστοχοι. Μεσοβδόμαδα κέρδισαν την Ντιναμό Κιέβου με 2-1 και έκαναν το τρία στα τρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δυσκολεύτηκαν αρκετά αλλά τα κατάφεραν κόντρα στους αποδεκατισμένους Ουκρανούς. Απόψε, στοχεύουν στη νίκη, που θα τους τονώσει το ηθικό.

Από την άλλη, η Μπέτις επικράτησε με 3-1 κόντρα στην Έλτσε. Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και πήρε εύκολα τη νίκη έπειτα από δύο σερί ήττες. Το θετικό αποτέλεσμα ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας. Είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο και θα επιδιώξουν τη νίκη, που θα τους ανεβάσει στην 6η θέση.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στα εύκολα η Ατλέτι

Λίγο αργότερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Κάντιθ. Οι Μαδριλένοι αποχώρησαν από την Παμπλόνα νικητές κόντρα στην Οσασούνα (3-1). Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και πήρε την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας. Δυσκολεύτηκαν αρκετά και δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες, που είχαν.

Από την άλλη, η Κάντιθ έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Εϊμπάρ. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε το τέταρτο συνεχόμενο διπλό στο πρωτάθλημα (μόνο η Ρεάλ έχει πετύχει κάτι ανάλογο). Απόψε, θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Οσασούνα και η Ουέσκα αντιμετωπίζει την Εϊμπάρ.

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε με Έλτσε η Θέλτα, 1-1 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες
Έπιασε κορυφή η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Νιούκαστλ
Στείρα ισοπαλία για Σασσουόλο και Ουντινέζε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις