Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Άβολη ισοπαλία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Άβολη ισοπαλία

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Βέρντερ και Κολωνία έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά από το σημείο του πέναλτι

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ούτε τώρα οι «τράγοι»! Βέρντερ Βρέμης και Κολωνία έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη διάθεση και προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα. Κράτησαν μπάλα και θέλησαν να χτυπήσουν στα κενά της άμυνας των φιλοξενούμενων. Ενώ, ήταν οι μόνοι που έκαναν φάσεις.

Είχαν μερικές ευκαιρίες για κάποιο γκολ, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν, αφού έκαναν κακές επιλογές στα τελειώματα των φάσεων. Η Κολωνία περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Κλείστηκε πίσω και είχε ως στόχο την διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Το β΄ μέρος

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Βέρντερ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έπαιξε πιο επιθετικά και έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Η Κολωνία ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ, αφού στο 67’ ο Μοϊσάντερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και πίεσαν για την ισοφάριση. Έκαναν αρκετές φάσεις και τελικά έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 82’ ο Μπίτενκουρτ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδοσε η ομάδα του και έκανε το 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό η Βέρντερ παρέμεινε στην 7η θέση και η Κολωνία στην 16η.

Δείτε ακόμη:

Ασταμάτητη με αρχηγό Μάνταλο και ‘κίλερ’ Λιβάγια, η ΑΕΚ 4-1 στη Ζόρια!
Δύο κεφάλια, τέσσερα γκολ, ο ΠΑΟΚ ταπείνωσε την PSV!
Πάρτι με όλα τα φαβορί να περνάνε στην 3η αγωνιστική του Γιουρόπα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις