Αθήνα

°C

Κυριακή

11

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιώργος Νταλάρας – Άννα: Η εξομολόγηση για την σύζυγό του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιώργος Νταλάρας – Άννα: Η εξομολόγηση για την σύζυγό του

Γιώργος Νταλάρας - Άννα: Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας.

Γιώργος Νταλάρας – Άννα: Η εκπομπή “Προσωπικά” της ΕΡΤ1 με την Έλενα Κατρίτση μετακομίζει στις 23:00 κάθε Παρασκευή και αυτή την εβδομάδα πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στο Happy Day, όπου ο Γιώργος Νταλάρας μιλάει για τη γυναίκα του, την Άννα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη».

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει, είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος με τρία διπλώματα, πέρασε μέσα από τα πανεπιστήμια, ενώ εγώ είμαι ένα χαμίνι του δρόμου. Η Άννα, όμως, με πίστεψε. Κάτι είδε μέσα μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας.

Η Άννα, όταν τη γνώρισα, ήταν ένα φωτεινό πλάσμα. Νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι η Άννα έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

Δείτε ακόμη
“Ο Γιώργος είναι πάνω από τον Ντάλαρα. Το Νταλάρας με αφήνει σχεδόν αδιάφορο”
Χρήστος Θηβαίος: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με χτύπησε η μητέρα μου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις