Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Το βλέμμα στην 4άδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Το βλέμμα στην 4άδα

Serie A - προαναγγελία: Ρόμα και Φιορεντίνα στο “Ολίμπικο” με το μυαλό στις πρώτες θέσεις - Στο Τορίνο δοκιμάζεται η Λάτσιο

Serie A – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Ολίμπικο»! Η Ρόμα υποδέχεται την Φιορεντίνα. Οι πρωτευουσιάνοι έρχονται από την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Μίλαν. Βρέθηκαν τρείς φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο απάντησε και τις τρεις και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Την Πέμπτη έμειναν ισόπαλοι στο 0-0 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Δεν έκαναν καλή εμφάνιση, όμως είχαν ευκαιρίες για γκολ. Απόψε δεν υπολογίζονται οι Σαντόν, Ζανιόλο, Παστόρε, Ντιαβαρά και Καλαφιόρι.

Από την άλλη, οι «βίολα» επικράτησαν με 3-2 της Ουντινέζε σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Επιθετικά ήταν εξαιρετικοί, όμως έκαναν αρκετά λάθη στην άμυνα και τους στοίχισε. Ενώ, μεσοβδόμαδα νίκησαν 2-1 την Πάντοβα και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κόπα Ιτάλια, χωρίς να πιάσουν υψηλή απόδοση στον σγώνα. Απόψε, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν τη νίκη. Η μοναδική απουσία της ομάδας είναι αυτή του Μπόρχα Βαλέρο.

Serie A – προαναγγελία: Τορίνο και Λάτσιο

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο Τορίνο, όπου η “Γκρανάτα” αντιμετωπίζει την Λάτσιο.  Η  Τορίνο έρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Σασσουόλο. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και έχασε τους τρεις βαθμούς μέσα από τα χέρια της. Στο κύπελλο νίκησε την Λέτσε με 3-1 (χρειάστηκε και παράταση για να τα καταφέρει) και πέρασε στην επόμενη φάση. Απόψε, θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζονται οι Μπασέλι, Μίλικο, Ζάζα και Ιτζο.

Από την άλλη, η Λάτσιο έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπολόνια. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση της, όμως πέτυχε αυτό που ήθελε. Μεσοβδόμαδα έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, αφού δεν έκανε και πάλι καλό παιχνίδι. Απόψε, θα επιδιώξουν τη νίκη, που θα τους τονώσει το ηθικό. Δεν υπολογίζονται οι Προτό, Ραντού  Βάβρο, Άντερσον, Λάζαρι, Εσκαλάντε, Λούλιτς και Λουίς Αλμπέρτο.

Στα άλλα παιχνίδια του προγράμματος, η Ουντινέζε υποδέχεται την Μίλαν νωρίς το μεσημέρι. Η Νάπολι κοντράρεται με την Σασσουόλο. Η Σπέτσια αντιμετωπίζει την Γιουβέντους. Ενώ, η Σαμπντόρια κοντράρεται με την Τζένοα.

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις