Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Φρένο στον κατήφορο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Φρένο στον κατήφορο

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Βαλένθια αναζητά τρόπο να σταματήσει την αγωνιστική κατάρρευση και υποδέχεται τη Χετάφε - Τη Σοσιεδάδ φιλοξενεί η Θέλτα

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ωραία αναμέτρηση στο «Μεστάγια». Η Βαλένθια υποδέχεται την Χετάφε.  Οι «νυχτερίδες» έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Έλτσε. Δέχτηκε νωρίς δυο γκόλ σε ισάριθμα σουτ. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να αντιδράσει. Μείωσε, όμως ήταν αργά για να μπορέσει να πάρει κάτι παραπάνω. Τα προβλήματα είναι πολλά και θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Ντιακαμπί και Κοντόγκμπια (υπογράφει στην Ατλέτικο).

Από την άλλη, η Χετάφε έρχεται από την ήττα με 0-1 κόντρα στην Γρανάδα. Δεν έκανε κακή εμφάνιση, ωστόσο ένα αυστηρό πέναλτι έκρινε το αποτέλεσμα. Είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο και θα προσπαθήσει να νικήσει την Βαλένθια. Ενώ, θα παραταχθούν πάνοπλοι, έχοντας λευκό απουσιολόγιο.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Απαντήσεις η Σοσιεδάδ

Στο «Μπαλαΐδος» η Θέλτα υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Λεβάντε εκτός έδρας. Δεν έκαναν καλή εμφάνιση και στάθηκαν τυχεροί, αφού ακυρώθηκε τέρμα της αντιπάλου τους. Η απόδοση τους έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να βελτιωθούν. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Μάγιο, Βάθκεθ και Αλβάρεθ.

Από την άλλη, οι Βάσκοι έρχονται από την ευρεία νίκη με 4-1 κόντρα στην Ουέσκα. Την Πέμπτη ηττήθηκε με 0-1 από τη Νάπολι. Ήταν καλύτερη και άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Ελουστόντο, Θαλντούα, Θουμπέλδια και Ιγιαραμέντι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος, η Μπέτις υποδέχεται την Έλτσε. Ενώ, η Γρανάδα αντιμετωπίζει την Λεβάντε.

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις