Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εύα Καϊλή σύντροφος: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Φραντσέσκο Τζιόρτζι
LIFESTYLE

Εύα Καϊλή σύντροφος: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Εύα Καϊλή σύντροφος: "Είμαι σε μια σχέση που θα με κάνει ευτυχισμένη και δημιουργική, χωρίς να χρειάζεται προσπάθεια, ούτε επισημοποίηση" ξεκαθαρίζει η Εύα Καϊλή.

Εύα Καϊλή σύντροφος: Η Εύα Καϊλή είναι πολύ ευτυχισμένη, καθώς η σχέση της με τον γοητευτικό Ιταλό Φραντσέσκο Τζιόρτζι πηγαίνει πολύ καλά κι οι δύο τους είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι παρά τα 9 χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά. Ο 34χρονος άντρας που κατάγεται από την Ιταλία γνωρίστηκε με την Εύα Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από 3 χρόνια. Ο ίδιος εργάζεται ως βοηθός στο γραφείο Ιταλού Ευρωβουλευτή και ανήκουν στην ίδια ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Η Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε τόσο για το ενδεχόμενο επισημοποίησης της σχέσης της με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι, όσο και για το τι θαυμάζει σε αυτόν.

“Είμαι σε μια σχέση που θα με κάνει ευτυχισμένη και δημιουργική, χωρίς να χρειάζεται προσπάθεια, ούτε επισημοποίηση” ξεκαθαρίζει. Δήλωσε πως θαυμάζει τον σύντροφό της, γιατί ως Ιταλός λατρεύει την Ελλάδα, την ιστορία της, τον πολιτισμό της, τη θάλασσα και τη μεσογειακή ζεστασιά.

Σε ερώτηση για το αν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., η κα Καϊλή δεν το αποκλείει, αλλά δηλώνει πως “θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αλλά και από τις πολιτικές πλατφόρμες όσων δηλώσουν παρόντες σε μια τέτοια διαδικασία. Προς το παρόν, είμαι αφοσιωμένη στο έργο μου στην Ευρωβουλή, γιατί αισθάνομαι πως, με όσα έχω αντιληφθεί ότι μπορώ εδώ να πετύχω, μπορώ να είμαι χρήσιμη για τους Έλληνες πολύ περισσότερο από ό,τι αν εξαντλήσω τις δυνατότητές μου στην εσωστρέφεια μιας ανάλογης, παρατεταμένης εσωκομματικής διαδικασίας”.

Δείτε ακόμη
Φραντσέσκο Τζόρτζι: Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Εύας Καϊλή
Μεγάλη διάκριση για την Εύα Καϊλή
Ναγκόρνο Καραμπάχ: Το “ευχαριστώ” του frontman των System of a Down στην Εύα Καϊλή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις