Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εύα Καϊλή σύντροφος: Η πρώτη εμφάνιση με τον Ιταλό αγαπημένο της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύα Καϊλή σύντροφος: Η πρώτη εμφάνιση με τον Ιταλό αγαπημένο της

Εύα Καϊλή σύντροφος: Ποιος είναι ο Ιταλός αγαπημένος της όμορφης Ευρωβουλευτή.

Εύα Καϊλή σύντροφος: Νέο έρωτα έχει στη ζωή της η Εύα Καϊλή, η όμορφη Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, η οποία είναι μια από τις πιο όμορφες πολιτικούς. Πριν από λίγες μέρες εθεάθη με τον νέο αγαπημένο της στην Κηφισιά και όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι πλέον μετά από δυο χρόνια σχέσης κυκλοφορεί χωρίς να κρύβεται και το πράγμα πηγαίνει προς τον γάμο. Ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” το ζευγάρι στην βόλτα του στην Κηφισιά, και είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί, αν και στις Βρυξέλλες κυκλοφορούν συνέχεια.

Το όμορφο ζευγάρι γνωρίστηκε στη δουλειά και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, αφού ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος είναι Ιταλός, είναι ειδικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι δυο τους κυκλοφορούν μαζί σε νεανικά στέκια και γειτονιές που συχνάζουν οι εργαζόμενοι του κοινοβουλίου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν αποδράσεις στην πατρίδα του, την Ιταλία. Το 2018 είχε ανεβάσει φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα από Κουφονήσια και Μήλο.

Η Εύα Καϊλή σε εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή ‘Έλα Χαμογέλα’ είχε αναφερθεί στο ανιψάκι της που γεννήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο λέγοντας: “Αλλάζει η ζωή σου γιατί πρέπει να είσαι εκεί διαρκώς, το βλέπεις να μεγαλώνει, να αρχίζει να βλέπει. Είναι μία συγκλονιστική εμπειρία, είναι κάτι πολύ όμορφο… Άργησα και εγώ. Θα πρέπει να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος επειδή όντως είδα ότι είναι κάτι που αλλάζει τη ζωή σου χωρίς να τη διακόπτει”.

https://www.instagram.com/p/Bxl56oyBa6E/?utm_source=ig_embed

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις