Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ναγκόρνο Καραμπάχ – Εύα Καϊλή: Το “ευχαριστώ” από τον frontman των System of a Down
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναγκόρνο Καραμπάχ – Εύα Καϊλή: Το “ευχαριστώ” από τον frontman των System of a Down

Ναγκόρνο Καραμπάχ - Εύα Καϊλή: Ο Αρμένο-Αμερικανός Σερτζ Τανκιάν ευχαρίστησε δημόσια την πολιτικό για τη στάση της με αναρτήσεις του στα social media

Ναγκόρνο Καραμπάχ – Εύα Καϊλή: Με μία ανάρτησή του στα social media, o Αρμενο-αμερικανός τραγουδιστής της θρυλικής μπάντας System of a Down, Σερτζ Τανκιάν, ευχαρίστησε δημόσια την Εύα Καϊλή, με αφορμή παρέμβαση της στις Βρυξέλλες για το φλέγον θέμα του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, έκανε παρέμβαση στις Βρυξέλλες, ζητώντας να αφαιρεθεί η βίζα από Αζέρους διπλωμάτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Ευχαριστώ το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Καϊλή. Τι είναι αυτό που περιμένει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Τουρκικά γεωτρύπανα, συνοδευόμενα από τον στρατό τους προσπαθούν να εκφοβίσουν τους φίλους μας στη Μεσόγειο και τα όπλα τους χρησιμοποιούνται εναντίον αμάχων στο Αρτσάχ. Κυρώσεις στην Τουρκία και στο Αζερμπαϊτζάν τώρα!!!», έγραψε στο ποστ του στο Facebook και το Twitter o frontman των System of a Down.

Σημειώνεται ότι ο Τανκιάν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media τις τελευταίες εβδομάδες, επικρίνοντας σχεδόν καθημερινά τους πολιτικούς σε Ευρώπη και ΗΠΑ για την απροθυμία τους να λάβουν δραστικά μέτρα ώστε να εκτονωθεί η ένταση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Δείτε ακόμη

Μεγάλη διάκριση για την Εύα Καϊλή
Φραντσέσκο Τζόρτζι: Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Εύας Καϊλή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις