Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πρωτόκολλο υγείας: Προσαρμογή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πρωτόκολλο υγείας: Προσαρμογή!

Σούπερ Λιγκ - πρωτόκολλο υγείας: Η Σούπερ Λιγκ συζητά με τους αρμόδιους φορείς για αύξηση του ορίου των τριών θετικών κρουσμάτων και αναβολής στο σχετικό πρωτόκολλο.

Σούπερ Λιγκπρωτόκολλο υγείας: Ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο για αύξηση στο όριο των τριών θετικών κρουσμάτων σε κορωνοϊό. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για αυτή την εξέλιξη. Η απόφαση αυτή είναι στα πλαίσια της προσπάθειας, που γίνεται για να μην αναβληθεί το πρωτάθλημα. Θυμίζουμε, στις έξι αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί, έχουν ήδη αναβληθεί δύο αγώνες λόγω της πανδημίας. Το πρώτο ήταν αυτό ανάμεσα σε Λάρισα και Άρη (10 κρούσματα οι Θεσσαλονικείς), ενώ το δεύτερο ήταν στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – Λαμία.

Η χώρας μας έχει ραγδαία αύξηση στους αριθμούς των κρουσμάτων κάτι που δεν μπορεί να μην επηρεάσει και της ομάδες του πρωταθλήματος. Έτσι, αν παραμείνει το πρωτόκολλο ως έχει (αυστηρότερο της Ευρώπης), υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα. Θυμίζουμε, στο συγκεκριμένο πρωτόκολλο επισημαίνεται, πως αν βρεθούν τρία θετικά κρούσματα σε μία ομάδα, τότε ο αγώνας της αναβάλλεται.

Σούπερ Λιγκ – πρωτόκολλο υγείας: Αύξηση του ορίου τριών κρουσμάτων

Σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί το χειρότερο για το πρωτάθλημα, υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για την αλλαγή του πρωτοκόλλου. Το εν λόγω ζήτημα έπεσε στο τραπέζι του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ και συζητήθηκε μια πιθανή αύξηση του ορίου των τριών παιχτών. Για να υπάρξει η οποιαδήποτε αλλαγή στο συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει να υπάρξει η σχετική έγκριση από τις υγειονομικές αρχές. Πάντως, έχουν ήδη γίνει κάποιες κινήσεις για την επίλυση του ζητήματος και δεν είναι απίθανο, να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Δείτε ακόμη:

Διπλάρα της Μπάρτσα στη Γιουβέντους, πεντάστερη Γιουνάιτεντ με Λειψία
Συμφωνία Παλμέιρας – Φερέιρα και… μισοτελειωμένο λένε τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ
Χωρίς κόσμο το “τσίρκο” στην Ίμολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις