Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Ρέστα η Νάπολι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Ρέστα η Νάπολι!

Γιουρόπα Λιγκ - προαναγγελία: Παίζει τη μισή πρόκριση στη Χώρα των Βάσκων. κόντρα στη Σοσιεδάδ - Τελευταίο χαρτί στη Γαλλία με τη Λιλ και η Σέλτικ

Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Σαν Σεμπαστιάν. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κοντράρεται με την Νάπολι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την μεγάλη νίκη με 4-1 κόντρα στην Ουέσκα. Παρά τις απουσίες που αντιμετώπιζαν έφτασαν εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την προηγούμενη Πέμπτη δυσκολεύτηκαν, όμως τα κατάφεραν κόντρα στην Ριέκα και ξεκίνησαν με το δεξί τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Απόψε, θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο. Δεν υπολογίζονται οι Ιγιαραμέντι, Θαλντούα και Θουμπέλδια.

Από την άλλη, η Νάπολι έρχεται από τη νίκη με 1-2 κόντρα στην Μπενεβέντο. Δεν έπαιξε καλά και ζορίστηκε για να ξεπεράσει το εμπόδιο των νεοφώτιστων. Στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε από την αποδεκατισμένη λόγω κορωνοϊού Άλκμααρ. Έκανε ένα κακό παιχνίδι και δεν μπορούσε να απειλήσει επιθετικά. Απόψε, θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση. Ο Γκατούζο δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μίλικ, Γιορέντε και Μαλκουί.

Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Αντεπίθεση τώρα για Σέλτικ!

Δυνατή αναμέτρηση και στο «Πιερ Μορουά». Η Λιλ υποδέχεται την Σέλτικ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Νις. Δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ και δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο, όμως παρέμειναν αήττητοι και είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ, ξεκίνησαν με το δεξί τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, αφού επικράτησαν με 4-1 της Σπάρτα Πράγας, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Απόψε, θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο. Θα παραταχθούν πάνοπλοι κόντρα στους Κέλτες.

Από την άλλη, η Σέλτικ έμεινε ισόπαλη στο 3-3 κόντρα στην Αμπερντίν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Έχει μείνει πίσω καθώς είναι στο -6 από την μεγάλη της αντίπαλο Ρέιντζερς. Στο Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησε με το αριστερό, αφού ηττήθηκε με 1-3 από την Μίλαν. Είναι ασταθής αμυντικά και πρέπει να βελτιωθεί για να μπορέσει να χτυπήσει την Λιλ. Δεν υπολογίζονται οι Ελχαμέντ, Φόρεστ και Ζουλιέν.

Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας

Στα άλλα ματς το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Άρσεναλ – Ντάνταλκ
Σλάβια Πράγας – Λεβερκούζεν
Μίλαν – Σπάρτα Πράγας
Καραμπάκ – Βιγιαρεάλ
Άντβερμπ – Τότεναμ
Κλουζ – Γιούνγκ Μπόις
Μόλντε – Ραπίντ Βιέννης
Νις – Χάποελ Μπερ Σέβα
Μπενφίκα – Σταντάρ Λιέγης
Ρέιντζερς – Λεχ Πόζναν
Ομόνοια – Αϊντχόφεν
Άλκμααρ – Ριέκα
Ζόρια Λούχανσκ – Μπράγκα
Σίβασπορ – Μακάμπι Τελ Αβίβ
ΛΑΣΚ – Λουντογκόρετς
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ερυθρός Αστέρας – Σλόβαν Λίμπερετς
Γάνδη – Χόφενχαϊμ

Δείτε ακόμη:

Διπλάρα της Μπάρτσα στη Γιουβέντους, πεντάστερη Γιουνάιτεντ με Λειψία
Συμφωνία Παλμέιρας – Φερέιρα και… μισοτελειωμένο λένε τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ
Χωρίς κόσμο το “τσίρκο” στην Ίμολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις