Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Αποστολή στην Ανδαλουσία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Αποστολή στην Ανδαλουσία

Γιουρόπα Λιγκ - ΠΑΟΚ: Με τον Φερέιρα φευγάτο ο “δικέφαλος” για αποτέλεσμα στη Γρανάδα (22:00, Cosmote) που θα τον κρατάει ζωντανό για πρόκριση

Γιουρόπα ΛιγκΠΑΟΚ: Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ! Οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν την Γρανάδα στην Ανδαλουσία.  Ο «δικέφαλος» ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού έμεινε ισόπαλος στο 1-1 κόντρα στην Ομόνοια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ανέβασε τον ρυθμό του και κατάφερε να ισοφαρίσει. Όμως, δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι παραπάνω.

Στο πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, αφού αναβλήθηκε το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, έχει έρθει πρόταση για τον προπονητή του, Αμπέλ Φερέιρα από την Παλμέιρας και αναμένεται αλλαγή φρουράς στον πάγκο. Απόψε, θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση. Θα παραταχθεί πάνοπλος, αφού είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας διαθέσιμοι.

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Από μεγάλες νίκες η Γρανάδα

Από την άλλη, η Γρανάδα έρχεται από την εκτός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στην Χετάφε. Δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, όμως πήραν τους τρεις βαθμούς. Στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ έκανε την ανατροπή και επικράτησε της Αϊντχόφεν. Ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε δίκαια τη νίκη. Έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά την σεζόν και θέλει κα συνεχίσει αναλόγως. Απόψε, θέλει να κάνει το δύο στα δύο στην διοργάνωση. Δεν έχει ανακοινωθεί αποστολή, ωστόσο υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. Δεν υπολογίζονται Κίνι, Ντίαθ, Γκοναλόν, Σολδάδο και Λοσάνο. Ενώ, ερωτηματικό υπάρχει για την ετοιμότητα του Ντουάρτε.

Δείτε ακόμη:

Διπλάρα της Μπάρτσα στη Γιουβέντους, πεντάστερη Γιουνάιτεντ με Λειψία
Συμφωνία Παλμέιρας – Φερέιρα και… μισοτελειωμένο λένε τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ
Χωρίς κόσμο το “τσίρκο” στην Ίμολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις