Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: “Χ” για Λεβάντε, Θέλτα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: “Χ” για Λεβάντε, Θέλτα

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Έμειναν στο 1-1 μετά από ένα “ανοστο” πρώτο ημίχρονο κι ένα δεύτερο μέρος άγριας ομορφιάς!

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αναμέτρηση με ωραίο θέαμα και αρκετές φάσεις στο «Θεράμικα».  Η Λεβάντε ήρθε ισόπαλη στο 1-1 με την Θέλτα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Στη αρχή έπαιξαν πιο συντηρητικά και είχαν ως πρώτο στόχο την διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν, όμως με το πέρασμα της ώρας ανοίχτηκαν και έκαναν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει πριν την ανάπαυλα αλλά τόσο η αστοχία στο τελείωμα τον φάσεων όσο και το γεγονός πως οι δύο τερματοφύλακες βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση, κράτησαν τις δύο ομάδες στο μηδέν. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες ανέβασαν κι’ άλλο τον ρυθμό τους. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν αμέσως. Στο 48’ ο Ροτζέριο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Όμως, η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού η απάντηση της Θέλτα ήταν άμεση. Στο 53’ ο Καρέιρα έκανε το 1-1 και έγινε ο δεύτερος παίχτης των φιλοξενούμενων, που σκόραρε αυτή την σεζόν.  Στη συνέχεια το ματς μετατράπηκε σε πραγματική μάχη. Οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και κυνήγησαν το γκολ, που θα τους χάριζε την νίκη. Μολαταύτα δεν έγινε η φάση που να είναι αυτή που θα αλλάξει κάτι και έτσι συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Τρίποντο στα Γιάννινα από την άσπρη βούλα η ΑΕΚ (0-1)
Ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 το ΟΦΗ με άγχος
Ηττες για Άρσεναν και Εβερτον, γκέλα της Γουλβς στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις