Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Τρένο υπό… δημιουργία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Τρένο υπό… δημιουργία

Serie A - προαναγγελία: Η Μίλαν θέλει συνέχεια στις απανωτές επιτυχίες και υποδέχεται τη Ρόμα των δύο σερί άριστων εμφανίσεων και νικών

Serie A – προαναγγελία: Τρομερή αναμέτρηση στο «Σαν Σίρο». Η Μίλαν αντιμετωπίζει την Ρόμα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι «ροσονέρι» έχουν κάνει τρομερό ξεκίνημα και είναι ασταμάτητοι και έχουν ξεκινήσει με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου. Έβαλε νωρίς δύο γκολ και διατήρησε εύκολα το θετικό αποτέλεσμα.

Την Πέμπτη η Μίλαν έφυγε νικήτρια από την Γλασκώβη, επικρατώντας 3-1 της Σέλτικ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί κόντρα στους Ρωμαίους. Δεν υπολογίζονται οι  Μουσάκιο, Γκάμπιο, Ρέμπιτς, Ντοναρούμα και Χάουγκε.

Serie A – προαναγγελία: Η τρομερή Ρόμα!

Από την άλλη, η Ρόμα επικράτησε της Μπενεβέντο με 5-2, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Επιθετικά ήταν τρομερή και εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των νεοφώτιστων. Ενώ, μεσοβδόμαδα επικράτησε της Γιούνγκ Μπόις με 1-2. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να κάνει πολλά, όμως στο δεύτερο έπαιξε επιθετικά και με την βοήθεια των αλλαγών, που έγιναν, κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι απρόβλεπτη ομάδα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους τους. Απόψε, θέλει να συνεχίσει με νίκες στην σεζόν. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Σμόλιβγκ, Καλαφιόρι, Ντιαουαρά, Ζανιόλο και Παστόρε.

Δείτε ακόμη:

Τρίποντο στα Γιάννινα από την άσπρη βούλα η ΑΕΚ (0-1)
Ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 το ΟΦΗ με άγχος
Ηττες για Άρσεναν και Εβερτον, γκέλα της Γουλβς στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις