Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Να το τριτώσει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Να το τριτώσει

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Λεβερκούζεν για το τρίτο νικηφόρο αποτέλεσμα σε μια εβδομάδα υποδέχεται την αξιόμαχη Αουγκσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Δυνατό τεστ για την Λεβερκούζεν. Αντιμετωπίζει την Άουγκσμπουργκ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Μάιντς. Είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως τα χάλαγαν στην τελική πάσα. Κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και δεν απειλήθηκαν σε καμία περίπτωση από την αντίπαλο τους. Ενώ, την Πέμπτη διέλυσαν με 6-2 την Νις στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Απόψε οι “ασπιρίνες” θέλουν να διατηρήσουν την παράδοση, που έχουν με τους φιλοξενούμενους. Πιο συγκεκριμένα, δεν έχουν ηττηθεί ποτέ σε επίσημο παιχνίδι  από την σημερινή τους αντίπαλο (14-6-0). Δεν υπολογίζονται οι Αράνγκις, Σικ, Αρίας και Παουλίνιο.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Η Άουγκσμπουργκ

Από την άλλη, η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε με 2-0 από την Λειψία την προηγούμενη αγωνιστική. Κλείστηκε πίσω και αμύνθηκε εξαιρετικά, έχοντας ως πρώτο στόχο την διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν. Στο δέυτερο αναγκάστηκε να παίξει πιο ανοιχτά. Επιθετικά δεν μπόρεσε να απειλήσει και υπέστη δίκαια την πρώτη της ήττα στην σεζόν. Έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Λεβερκούζεν. Μάλιστα, είναι η ομάδα με το καλύτερο ποσοστό σε ότι αφορά την αξιοποίηση των ευκαιριών της σε γκολ (45,5%). Απόψε, θέλουν να σπάσουν την αρνητική τους παράδοση κόντρα στην Λεβερκούζεν. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Φινμπόγκασον, Μοράβεκ και Σίμπερ.

Δείτε ακόμη:

Τρίποντο στα Γιάννινα από την άσπρη βούλα η ΑΕΚ (0-1)
Ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 το ΟΦΗ με άγχος
Ηττες για Άρσεναν και Εβερτον, γκέλα της Γουλβς στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις