Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στη σκιά του κλάσικο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στη σκιά του κλάσικο

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Χετάφε και Γρανάδα, Σοσιεδάδ και Ουέσκα στα δυνατά ματς της αγωνιστικής, με τον απόηχο του χθεσινού ντέρμπι να μονοπωλεί το ενδιαφέρον

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Αλφόνσο Πέρεθ». Η Χετάφε αντιμετωπίζει την Γρανάδα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Έκαναν ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο προηγήθηκαν νωρίς. Θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ, ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους Καταλανούς. Θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν τη νίκη. Απόψε, θα παραταχθούν πλήρεις.

Από την άλλη, η Γρανάδα νίκησε 1-0 την Σεβίλλη σε ένα ανδαλουσιανό ντέρμπι. Ενώ, την Πέμπτη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας 1-2 την Αϊντχόφεν. Απόψε, θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Δεν υπολογίζονται οι Σολδάδο, Κίνι, Λοθάνο και Ντίαθ, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Ντουάρτε, Αζίζ και Γκοναλόν.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σε φόρμα η Σοσιεδάδ

Ματς με αρκετούς κινδύνους για την Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι αντιμετωπίζουν την Ουέσκα. Οι γηπεδούχοι έφυγαν με το εμφατικό 0-3 από την έδρα της Μπέτις. Την Πέμπτη ξεκίνησαν με το δεξί στο Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας 1-0 την Ριέκα εκτός έδρας. Ήταν αρκετά καλύτεροι από τους Κροάτες και πέτυχαν τελικά μια σημαντική νίκη. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τος νίκες. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Ιγιαραμέντι, Γιανουζάι, Θαλντούα, Θουμπέλδια, Σανγκάλι και Μερκέλανθ.

Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι έρχονται από την ισοπαλία στο 2-2 κόντρα στην Βαγιαδολίδ. Δέχτηκαν δύο γκολ, όμως χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά για κάνουν ανατροπή. Απόψε, θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Λόπεθ, Ρίκο, Βαλέρα και Οκαζάκι.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Κάντιθ υποδέχεται την Βιγιαρεάλ. Ενώ, η Βαγιαδολίδ κοντράρεται με την Αλαβές.

Δείτε ακόμη:

Στο μικροσκόπιο ενόψει Γενάρη ο Γιαννούλης από τη Νάπολι
Επιστροφή το Μάρτιο η Φόρμουλα 1 στην Αυστραλία
Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις