Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Έλαμψαν οι γκολκίπερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Έλαμψαν οι γκολκίπερ

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Χαμένες ευκαιρίες και επεμβάσεις από τους τερματοφύλακες κράτησαν το 1-1 για Στουτγάρδη και Κολωνία

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τον δεύτερο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Κολωνία! Οι «τράγοι» απέσπασαν την ισοπαλία με 1-1 από την Στουτγκάρδη εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα σας. Στο 1’ ο Μανγκαλά άνοιξε το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Κολωνία παρά το αρχικό σοκ προσπάθησε να αντιδράσει. Έκανε φάσεις και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 23’ ο Άντερσον εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 1-1. Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος χωρίς επιτυχία, έτσι οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Στο β’ μέρος, το παιχνίδι ήταν μια πραγματική μάχη. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Η Στουτγάρδη είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Κολωνίας καθώς δεν μπορούσε να πατήσει στην περιοχή της. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ήταν ορεξάτοι και έκαναν αρκετές φάσεις. Θα μπορούσαν να είχαν μπει κι’ άλλα γκολ από τις δύο ομάδες, όμως οι τερματοφύλακες βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση και είχαν εξαίσιες επεμβάσεις σε αρκετές ενδιαφέρουσες φάσεις. Με το πέρασμα του χρόνου δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, αρκέστηκαν να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ομόνοια
Ηττα 3-0 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα η ΑΕΚ
Υπεγραψε για ακόμα ένα έτος στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις